Vești proaste pentru fanii seriei Fast & Furious. Ce s-a aflat despre cel mai recent film cu Vin Diesel

Vești proaste pentru fanii seriei Fast & Furious, cea mai tare producție cu și despre mașini. Filmul Fast & Furious 9 nu va mai apărea anul acesta.

Vin Diesel și Paul Walker în Fast & Furious

profimediaimages.ro

Dezamăgirea fanilor este colosală. Lansarea celui mai nou film din seria Fast & Furious este din nou amânată. Marea premieră a fost reprogramată pentru 28 mai, 2021, conform Dailymail.

Inițial, fanii au fost informați că lansarea va avea loc pe 3 aprilie, 2021.

Filmele Fast & Furious au fost întotdeauna mari succese, generatoare de un mare profit financiar uriaș. Ultimele două producții Fast & Furious 7 și Fast & Furious 8 au generat un profit de nu mai puțin de 1 miliard de dolari.

Deși nu va mai apărea anul acesta, noul film nu este un total mister pentru fani. Liniile mari ale filmului au fost descoperite în trailer-ul care poate fi deja urmărit.

În clip, Vin Diesel e din nou în centrul atenției cu personajul Dominic Toretto. Acesta îl confruntă pe fratele său, Jakob, interpretat de John Cena. Cei doi își dispută supremația în cadrul curselor infernale de pe străzile Londrei.

Apar și fețe noi, care stârnesc și mai tare curiozitatea. Charlize Theron și Helen Mirren sunt surprizele noii producții.

Primele secunde din trailer au adus, cu siguranță, lacrimi pe obrajii iubitorilor filmului. Replica emoționantă a personajului lui Vin Diesel topește inimi:''Lucrurile s-au schimbat, acum sunt tată, în timp ce pe fundal se aude ''See You Again''.

Aflăm că Dom muncește la fermă împreună cu soția sa, Letty Ortiz, interpretată de Michelle Rodriguez. Scena lacrimogenă continuă cu mesajul pe care Dominic Toretto îl transmite micuțului, Brian, numit după personajul interpretat de regretatul Paul Walker: ''Voi fi mereu în inima ta''.

Letty, soția lui Dominic, îi oferă lui Brian un lănțișor și îi spune:''Tatăl tău mi-a oferit acest cadou, iar eu ți-l dau ție. Este special. Te va proteja...de ce urmează''.

Ce va urma? Mult suspans, multă adrenalină și o luptă strânsă. Pentru că protagoniștii Fast & Furious sacrifică totul, până în ultima secundă.

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri