Căutare Live

Steven Spielberg si Tom Hanks pregatesc o noua miniserie despre Al Doilea Razboi Mondial

Dupa "Band of Brothers" si "The Pacific", Steven Spielberg si Tom Hanks pregatesc o noua miniserie, pentru reteaua HBO, inspirata din cartea "Masters of the Air", de Donald L. Miller.

wikipedia.org

Parte dintr-o serie care include serialele "Band of Brothers" (2001) si "The Pacific" (2010), noua productie, al carui nume nu se stie, va aduce pe marile ecrane luptele aeriene ale soldatilor din Eighth Air Force, din misiunea "The Mighty Eighth", informeaza Income Magazine.

Cei doi regizori vor colabora, si de aceasta data, cu Gary Goetzman, de la casa de productie Playtone. Ceea ce, pentru fanii serialelor de razboi, este o veste excelenta.

De altfel, tinand cont ca bugetul alocat miniseriei "Band of Brothers" s-a ridicat la 125 de milioane de dolari, iar cel al seriei "The Pacific" la 200 de milioane de dolari, fara a lua in calcul costurile de promovare, se poate presupune ca noua productie va fi una de anvergura.

foto: wikipedia.org

Filmul serii la Antena 1, de la 20:30 - "Suprematia lui Bourne", continuarea unui thriller sofisticat!... Irina Margareta Nistor: "Tarantino e un bucatar cinematografic ideal, ia cate un pic din toate si le amesteca foart...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri