Steven Spielberg si Tom Hanks pregatesc o noua miniserie despre Al Doilea Razboi Mondial

Dupa "Band of Brothers" si "The Pacific", Steven Spielberg si Tom Hanks pregatesc o noua miniserie, pentru reteaua HBO, inspirata din cartea "Masters of the Air", de Donald L. Miller.

wikipedia.org

Parte dintr-o serie care include serialele "Band of Brothers" (2001) si "The Pacific" (2010), noua productie, al carui nume nu se stie, va aduce pe marile ecrane luptele aeriene ale soldatilor din Eighth Air Force, din misiunea "The Mighty Eighth", informeaza Income Magazine.

Cei doi regizori vor colabora, si de aceasta data, cu Gary Goetzman, de la casa de productie Playtone. Ceea ce, pentru fanii serialelor de razboi, este o veste excelenta.

De altfel, tinand cont ca bugetul alocat miniseriei "Band of Brothers" s-a ridicat la 125 de milioane de dolari, iar cel al seriei "The Pacific" la 200 de milioane de dolari, fara a lua in calcul costurile de promovare, se poate presupune ca noua productie va fi una de anvergura.

foto: wikipedia.org

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri