Căutare Live

Irina Margareta Nistor: "Tarantino e un bucatar cinematografic ideal, ia cate un pic din toate si le amesteca foarte bine"

Irina Margareta Nistor a vorbit la "Neatza cu Razvan si Dani" despre filmele din aceasta perioada, de pe marile ecrane. Printre ele, "Django dezlantuit" si "Paradisul spulberat". De altfel, de doua ori pe saptamana (martea si joia), celebrul critic de film se va afla in studioul Neatza, pentru a vorbi despre cele mai tari filme ale momentului si despre premierele cinematografice ale saptamanii respective.

"Django dezlantuit / Django Unchained"

Columbia Pictures si The Weinstein Company prezinta filmul "Django dezlantuit / Django Unchained", in regia lui Quentin Tarantino, cel care semneaza si scenariul.

Leonardo DiCaprio, cel care a recunoscut recent ca a obosit si ca vrea sa ia o "pauza foarte lunga", face un rol de zile mari in aceasta productie, dand viata personajului Calvin Candie. Dar si actorii Jamie Foxx, Christoph Waltz, Samuel L. Jackson sau Kerry Washington au pus umarul la reusita acestei povesti despre curaj, dragoste si trufie.

Actiunea are loc in sudul Statelor Unite, cu doi ani inainte de Razboiul Civil. Django (Jamie Foxx) este un sclav aflat in serviciul lui King Schultz (Christoph Waltz), un vanator de recompense aflat deja pe urmele a doi ucigasi.

Django este singurul care poate sa-l ajute sa ajunga la ei. In schimb, Schultz ii promite sa-l elibereze. Cand misiunea lor se incheie cu succes si Django este eliberat, el decide sa ramana alaturi de Schultz si continua sa-i vaneze impreuna pe cei mai cautati criminali.

Dar scopul lui Django este altul: sa o gaseasca si sa o elibereze pe sotia sa, Boomhilda (Kerry Washington), de care fusese despartit brutal cu mult timp in urma...

Daca mai spunem si ca stapanul acesteia este nimeni altul decat "obositul" Leonardo DiCaprio (in rolul lui Calvin Candie), atunci curiozitatea este si mai mare, mai ales ca Leo a demonstrat ca le are cu actoria, de la "Titanic" incoace!

"Paradisul spulberat / The Impossible"

Va mai amintiti tragediile din Thailanda anului 2004? Atunci, cand altii se bucurau de Craciun, in dimineata zilei de 26 decembrie, o parte din Asia era zguduita de un puternic seism, urmat de un tsunami devastator.

Filmul este povestea impresionanta si bazata pe fapte reale a unei familii spaniole (precum regizorul... Juan Antonio Bayona), alaturi de alte mii de turisti straini, care incearca sa supravietuiasca catastrofei naturale din acel moment.

Maria, (Naomi Watts), Henry (Ewan McGregor) si cei trei copii ai lor isi incep vacanta de iarna in Thailanda, asteptandu-se la cateva zile de relaxare intr-un paradis tropical.

Dar, in dimineata zilei de 26 decembrie 2004, in timp ce familia se afla la piscina, se aude un zgomot asurzitor. Imediat dupa aceea, un val urias se indreapta spre ei...

Foto: heyuguys.co.uk

Steven Spielberg si Tom Hanks pregatesc o noua miniserie despre Al Doilea Razboi Mondial...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri