Un film din 2018 a depăşit „Titanic” în topul peliculelor cu cele mai mari încasări în SUA

La nivel global, lungmetrajul „Black Panther”, regizat de Ryan Coogler, cu Chadwick Boseman în rolul principal,a depăşit „Titanic”, plasându-se pe locul al treilea între filmele cu cele mai mari încasări din toate timpurile în Statele Unite. În România, filmul a acumulat aproape 2 milioane de dolari, după şapte săptămâni de proiecţii în cinematografe. 

La nivel global, lungmetrajul „Black Panther”, regizat de Ryan Coogler, cu Chadwick Boseman în rolul principal,a depăşit „Titanic”, plasându-se pe locul al treilea între filmele cu cele mai mari încasări din toate timpurile în Statele Unite. În România, filmul a acumulat aproape 2 milioane de dolari, după şapte săptămâni de proiecţii în cinematografe.

După cele mai recente cifre ale box office-ului american, producţia Disney-Marvel a generat încasări de 665,3 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

Astfel, urmează „Star Wars: The Force Awakens” (2015), care a generat încasări de 936,7 milioane de dolari şi „Avatar” (2009), cu 760,5 milioane de dolari.

„Titanic” (1997) al lui James Cameron a generat încasări de 659,3 milioane de dolari şi a coborât acum pe poziţia a patra în top.

La nivel global, „Black panther” a generat încasări de 1,29 miliarde de dolari şi se află pe locul al zecelea între filmele cu cele mai mari încasări din toate timpurile.

Din distribuţie fac parte Chadwick Boseman, Lupita Nyong'o, Michael B. Jordan, Danai Gurira, Daniel Kaluuya, Letitia Wright, Winston Duke, Angela Bassett, Forest Whitaker şi Andy Serkis.

Ultimele știri