Antena Căutare

Misterul a fost elucidat, după 20 de ani! De ce Jack din „Titanic” nu s-a salvat, urcându-se pe ușă lângă Rose! Sigur nu te gândeai la asta!

La 20 de ani de la lansarea filmului „Titanic”, răspunsul la cea mai apăsătoare întrebare a istoriei tocmai a ieșit la iveală!

La 20 de ani de la lansarea filmului „Titanic”, răspunsul la cea mai apăsătoare întrebare a istoriei tocmai a ieșit la iveală!

Fanii s-au întrebat adesea de ce regizorul filmului „Titanic” nu a făcut cumva ca și Jack să supraviețuiască.

James Cameron a clarificat situația: ușa nu putea susține greutatea celor două personaje. Ar fi însemnat ca Jack să își dea vesta de salvare jos, la fel și Rose. Apoi ar fi trebuit să se bage în apă, să prindă vestele cumva sub ușa de lemn ca aceasta să poată pluti.

Ar fi trebuit câteva minute pentru toate aceste lucruri. Până să termine, corpul deja făcea hipotermie și omul era mort.

Deci, soarta lui Jack a fost pecetluită și nu era nicio altă variantă de salvare (chiar dacă mulți au zis că puteau amândoi încăpea pe ușa de lemn).

Modul excepțional prin care o profesoară din România reușește să își facă elevii olimpici naționali și doctori de renume... Este oficial! Patriarhul Daniel a fost numit cetățean de onoare al Capitalei pentru ridicarea Catedralei Mântuirii Neamu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x