Căutare Live

Misterul a fost elucidat, după 20 de ani! De ce Jack din „Titanic” nu s-a salvat, urcându-se pe ușă lângă Rose! Sigur nu te gândeai la asta!

La 20 de ani de la lansarea filmului „Titanic”, răspunsul la cea mai apăsătoare întrebare a istoriei tocmai a ieșit la iveală!

La 20 de ani de la lansarea filmului „Titanic”, răspunsul la cea mai apăsătoare întrebare a istoriei tocmai a ieșit la iveală!

Fanii s-au întrebat adesea de ce regizorul filmului „Titanic” nu a făcut cumva ca și Jack să supraviețuiască.

James Cameron a clarificat situația: ușa nu putea susține greutatea celor două personaje. Ar fi însemnat ca Jack să își dea vesta de salvare jos, la fel și Rose. Apoi ar fi trebuit să se bage în apă, să prindă vestele cumva sub ușa de lemn ca aceasta să poată pluti.

Ar fi trebuit câteva minute pentru toate aceste lucruri. Până să termine, corpul deja făcea hipotermie și omul era mort.

Deci, soarta lui Jack a fost pecetluită și nu era nicio altă variantă de salvare (chiar dacă mulți au zis că puteau amândoi încăpea pe ușa de lemn).

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri