Ziua Îndrăgostiților 2019. Top 15 filme online de dragoste pe care să le vezi cu persoana iubită

 
+15 click pentru
galerie

De Ziua Îndrăgostiților poți avea o seară specială cu persoana iubită fără prea multe planuri sau cheltuieli. Dacă preferi o atmosferă intimă, cu o cină romantică pregătită acasă împreună, la lumina lumânărilor și un film simpatic la care vă puteți răsfăța cu ceva dulce, atunci noi îți vom oferi câteva idei de filme de dragoste pe care nu trebuie să le ratați.

A Star is Born

Acest film romantic cu Lady Gaga și Bradley Cooper te va ajuta să îți reamintești de începutul unei relații de dragoste, cu suișuri și coborâșuri, dar și cu viața tumultoasă care apare atunci când succesul își face simțită prezența. Nu rata filmul ce a primit nominalizări la Oscar.

Love mei f you dare

Filmul franțuzesc plin de coincidențe și romantism ne arată că o joacă de copii se poate transforma într-o poveste de iubire extraordinară. Finalul filmului ne duce cu gândul la o ecranizare modernă după Romeo și Julieta. Povestea dintre Guillaume Canet și Marion Cotillard te va ține cu sufletul la gură.

One Day

Dacă Anne Hathaway e una dintre actrițele tale favorite, atunci nu trebuie să ratezi acest film romantic de Valentine’s Day. Filmul reprezintă o ecranizare a cărții cu același nume scrisă de David Nicholls. Jim Sturgess și Anne Hathaway interpretează rolurile unor îndrăgostiți care e întâlnesc în fiecare an la aceeași dată. Dacă rămân sau nu împreună, rămâne să descoperi singur.

Before Sunrise

Acest film face parte dintr-o serie de trei filme completată de Before Sunset și Before Midnight. Ethan Hawke și Julie Delpy ne vorbesc despre ce înseamnă să trăiești o poveste de dragoste într-o lume modernă ca a noastră.

500 Days of Summer

Comedia romantică ne spune spune povestea unui tânăr îndrăgostit de o femeie care nu mai crede demult în dragoste adevărată. Joseph Gordon-Levitt și Zooey Deschanel te vor încânta cu buna lor dispoziție, umorul și povestea de dragoste irezistibilă ce îi unește.

The last song

Între Miley Cyrus și Liam Hemsworth se naște o frumoasă poveste de dragoste într-o vară. Ea este o tânără revoltată din cauza divorțului părinților ei și își petrece vacanța cu tatăl său, pe când el este tânărul popular din oraș. Oare va fi iubirea lor doar o dragoste de-o vară?

Dear John

Filmul e inspirat după un roman de-al lui Nicholas Sparks și ne dezvăluie povestea de iubire dintre un soldat venit acasă în permisie și o studentă. Amanda Seyfried și Channing Tatum corespondează timp de șapte ani, începând să țină din ce în ce mai mult unul la altul. Oare distanța îi va despărți sau îi va lega mai tare?

A walk to remember

El e un tânăr rebel, ea e fata cuminte și inocentă. Cei doi adolescenți parcă provin din lumi diferite și totuși asta e ceea ce îi unește cel mai tare. Mandy Moore și Shane West se îndrăgostesc irevocabil, în ciuda piedicilor care apar în calea lor. Acesta este unul dintre cele mai impresionante filme de dragoste pe care nu trebuie să îl ratezi.

The Notebook

Rachel McAdams și Ryan Gosling sunt doi tineri ce se îndrăgostesc pe loc, dar se iubesc pe ascuns deoarece părinții lor nu sunt de acord cu relația pe care aceștia o au. Chiar dacă de-a lungul timpul legătura dintre ei se destramă, oare dragostea chiar reușește să învingă?

In time

Într-o lume a viitorului în care timpul înseamnă bani și invers, o poveste de iubire se înfiripă. Justin Timberlake și Amanda Seyfried își doresc să aibă mai mult timp în lumea în care oricând cineva le poate fura ultimele clipe. Dacă te-am făcut curios, nu trebuie să ratezi acest film.

The Vow

Filmul spune povestea a doi artiști de succes care au viață fericită și trăiesc în armonie. Din nefericire, un accident groaznic le pune în pericol relația când ea are probleme de memorie. Soțul ei va trebui să o recucerească. Oare va reuși? De Ziua Îndrăgostiților trebuie să vezi acest film cu Channing Tatum și Rachel McAdams.

If Only

Atunci când iubirea te face să te simți împlinit, parcă nu îți mai trebuie nimic. Așa se întâmplă și în cazul lui Paul Nicholls și Jennifer Love Hewitt. Cei doi trăiau o frumoasă poveste de dragoste când un accident stupid i-o fură pe frumoasa sa iubită. El retrăiește acea zi în speranța că va putea schimba lucrurile în favoarea sa. Acesta e unul dintre cele mai sensibile filme de dragoste care îți va smulge câteva lacrimi.

Music and Lyrics

El e un muzician de succes, ea e fata care îi udă plantele. Ea doar ce a ieșit dintr-o relație care a afectat-o destul de mult, el are nevoie de un textier. Cei doi se întâlnesc, se plac și se ajută reciproc. Asta e ecuația perfectă a iubirii. Hugh Grant și Drew Barrymore aduc un strop de romantism și comedie prin povestea pe care o trăiesc.

Letters to Juliet

În Verona, orașul lui Romeo și al Julietei, orașul iubirii, atmosfera romantică plutește în aer. Astfel, îi curpinde și pe Amanda Seyfried și Gael Garcia Bernal care ajung să se îndrăgostească în ciuda faptului că soarta le e potrivnică.

Waiting for Forever

Ce e mai frumos decât o poveste de dragoste bazată pe prietenie? Cei doi se cunosc de când erau copii. Chiar dacă viața i-a despărțit, faptul că se reîntâlnesc peste ani îi ajută să aibă o legătură și mai strânsă. Oare Tom Sturridge și Rachel Bilson vor reuși?

Sursă foto: mafab.hu, imdb.com, moviepostershop.com, amazon.com, motionpictureart.com, cinemagia.rofacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI