George Burcea și magicianul Victor Dorobanțu fac parte din distribuția serialului "Wednesday" care va apărea pe Netflix

George Burcea, fostul soț al faimoasei cântărețe Andreea Bălan, va juca în serialul Wednesday, serial ce va apărea pe Netflix.

Actorul George Burcea are o carieră de succes în actorie, atât în lumea filmului, cât și a teatrului.

Instagram

În noul serial Wednesday, care reprezintă o continuare a poveștii din serialul Familia Addams, vor apărea și doi actori români, și anume magicianul Victor Dorobanțu și George Burcea. Filmările pentru serialul Wednesday vor dura aproximativ 6 luni.

Serialul Wednesday este regizat de Tim Burton și este filmat integral în România. Din distribuția serialului menit să continue o poveste unică, de neuitat pentru toți iubitorii de scenarii macabre, fac parte actori celebrii precum Catherine Zeta Jones, Gwendoline Christie și Jenna Ortega.

Serialul Wednesday, filmat în România, cu actori români

Așadar, actorii români Victor Dorobanțu și Gorge Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, vor avea ocazia de a fi pe același platou de filmare cu toți marii actori de la Hollywood, alături de celebrul regizor.

Citește și: George Burcea, imagini înduioșătoare cu fiicele sale. Ce mesaj a lăsat tatăl Ellei și al Clarei

Magicianul român Victor Dorobanțu va juca rolul personajului “Thing”, mânuța aceea care apare și în serialul Familia Addams. În trecut, Victor Dorobanțu, magician de profesie, a fost concurent la emisiunea iUmor.

Actorul George Burcea va interpreta rolul personajului Lurch Addams.

Ce actori de la Hollywood fac parte din distribuția serialului

Actrița Gwendoline Christie, cunoscută pentrul rolul ei din serialul Game of Thrones, va interpreta rolul Larissei Weems, rivala Morticiei Addams. Morticia Addams va fi jucată de Catherine Zeta Jones, potrivit Variety. În rolul lui Gomez Addams va fi actorul Luis Guzman.

Wednesday Addams, care e personajul principal de această data, este interpretată de actrița Jenna Ortega. Întreg serialul urmărește viața lui Wednesday și perioada ei de studenție la Nevermore Academy, potrivit Urban.ro.

Citește și: George Burcea, imagine din copilărie. Puțini fani și-au dat seama că este el

Larissa Weems, rivala Morticiei, este decanul Universității la care studiază Wednesday, și caută diferite metode de a se răzbuna pe cea care îi este dușmancă.

Citește și
alec baldwin sta pe un scaun si are un microfon
Prima declarație a lui Alec Baldwin după ce a împușcat accidental doi colegi. Ce spune despre tragedia de la filmări
Prima declarație a lui Alec Baldwin după ce a împușcat accidental doi colegi. Ce spune despre tragedia de la filmări
audrey-kevin-colaj
O tânără de 19 ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă. Cum au reacționat părinții fetei
O tânără de 19 ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă. Cum au reacționat părinții fetei
colaj de imagini cu alec baldwin si halyna hutchins
Cine a fost Halyna Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare ale producției ”Rust”
Cine a fost Halyna Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare ale producției ”Rust”
Mai multe articole

Serialul va fi, de fapt, o mini-serie cu 8 episoade. Producția acestui film va fi o oportunitate excelentă pentru echipele de suport și de tehnicieni din România. Tim Burton a vizatat deja mai mutle locuri din România și a vizitat orașele importante.

Cine ste George Burcea

Actorul George Burcea are o carieră de succes în actorie, atât în lumea filmului, cât și a teatrului. De curând, acesta a postat pe contul său de Instagram mai multe forogtafii de la filmările și repetițiile pentru mai multe proiecte de-ale sale.

Deși are un program extrem de încărcat, fostul soț al Andreei Bălan nu uită de responsabilitățile sale și nu uită de faptul că este și tătic, făcându-și timp adesea pentru micuțele lui, Clara și Ella. El postează foarte des fotografii cu fetițele lui pe contul său de Instagram.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri