Antena Căutare

Asta-i PIESA MOMENTULUI! Internauţii o pun pe REPEAT de când a fost lansată. Tu o ştii?

Povestea din videoclipul piesei "Sanctify" ne plasează într-un cadru imaginar, un posibil scenariu desprins din viitor, în care oamenii sunt doar niște curiozități pentru androizii rămași pe planetă.

Povestea din videoclipul piesei "Sanctify" ne plasează într-un cadru imaginar, un posibil scenariu desprins din viitor, în care oamenii sunt doar niște curiozități pentru androizii rămași pe planetă.

"Videoclipul spune povestea unei metropole din viitor, denumită Palo Santo. Face parte dintr-un puzzle mai mare, cu care îmi doresc să pun în dilemă oamenii, iar în același timp să îi încânte într-un mod senzual și misterios", a declarat Olly Alexander, solistul Years & Years.

Ca stil muzical, Years & Years combină ritmuri de electropop, R&B și elemente house caracteristice anilor '90. În 2015, piesa "King" a urcat în top zece în mai multe clasamente din Australia, Austria, Bulgaria, Danemarca, Germania, Luxemburg, Olanda, Irlanda sau Elveția. "Communion", lansat în 2015, primul lor material discografic, s-a bucurat de un mare succes, devenind numărul unu în Marea Britanie. Mai multe detalii despre viitorul lor album vor fi disponibile în curând.

Years & Years au fost pentru prima oară în România în 2016, în cadrul Summer Well, iar un an mai târziu au venit din nou la Neversea.

A renunţat la ATACURI şi îşi arată latura mai... delicată. Taylor Swift a lansat piesă nouă iar internetul a luat-o razn... S-a aflat lista oficială! Aceștia sunt artiștii confirmați la festivalul Neversea 2018!...
Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Parteneri
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x