Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Bon Jovi, din nou în România pe 21 iulie

În 2011, Bon Jovi urca pe scena din Piaţa Constituţiei. După opt ani, în 2019, revine pe aceeaşi scenă, în acelaşi loc, cu un alt album "This house is not for sale".

În 2011, Bon Jovi urca pe scena din Piaţa Constituţiei. După opt ani, revine pe aceeaşi scenă, în acelaşi loc, cu un alt album "This house is not for sale".

Bon Jovi, trupa care vinde cele mai multe bilete din lume, conform Bilboard, va concerta în România pe 21 iulie. Un show atât de aşteptat de mii de fani încât organizatorii au suplimentat biletele.

În total, 55 mii de spectatori care vor avea parte, cu siguranţă, de o seară memorabilă şi poate chiar câteva surprize, aşa cum Bon Jovi i-a obişnuit deja.

Organizatorii au mărturisut câteva detalii despre şederea artiştilor în Bucureşti şi ce înseamnă pregatirea unui concert pentru o trupă de calibrul celor de la Bon Jovi.

„Pentru Bon Jovi este una normală, cu dorinţe de a mânca lucruri locale, cum este supa de tăieţei de pui. Se hrănesc foarte sănătos, au foarte mare grijă să aibă o zonă de confort în care să se liniştească înainte de show. Dorinţa lor este să aibă câteva legume fierte, fructe şi un ceai special pe care îl aduce Bon Jovi cu el pentru a-şi linişti corzile vocale înainte de show”, a spus Denisa Sandulescu, organizator.

Iar cât timp îşi liniştesc corzile vocale înainte de concert, pe scenă vor urca, în deschidere, cei de la Firma, o trupă rock din România, aleasă de managerii americanilor. Pentru cei care nu au prins bilete în primul tur, mai sunt câteva disponibile. Iar preţurile pornesc de la 230 până la 750 lei.

Citește și:

Concert Bon Jovi la București: Ce piese va interpreta. Program și reguli de acces

Bon Jovi şi The Cure vor cânta în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Program concert

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro