Căutare Live

Cântăreață celebră de rap, găsită fără suflare! Ce mesaj a postat, chiar înainte de moarte! „Ești o adevărată legendă! Este prea devreme”

Doliu în lumea muzicii după ce o celebră cântăreață de muzică rap s-a stins din viață la doar 21 de ani! Fanii sunt în stare de șoc! Lexii Alijai a murit pe 1 ianuarie 2020, iar vestea a fost confirmată de cei apropiați.

Lexii Alijaii a decedat la doar 21 de ani

Lexii Alijai a murit, au anunţat mai multe publicaţii americane, printre care şi Variety. Tânăra cântăreaţă de rap în vârstă de 21 de ani, cu o carieră promiţătoare, a decedat la 1 ianuarie. Verişoara ei, artista Raeisah Clark, a confirmat informaţia într-un mesaj publicat pe Facebook.

"Eşti o adevărată legendă. Odihneşte-te în paradis, nu te vom uita niciodată", a scris ea. "Nu mai am cuvinte... Frumoasa mea verişoară atât de talentată şi cu un suflet unic. Este prea devreme".

Circumstanţele şi cauza morţii tinerei nu au fost încă dezvăluite. Ea a fost activă pe reţelele de socializare câteva ore înainte de a muri. Zvonurile leagă moartea tinerei de un posibil consum exagerat de droguri sau alcool, având în vedere că s-a întâmplat totul de Revelion.

Cântăreață celebră de rap, găsită fără suflare! Ce mesaj a postat, chiar înainte de moarte! „Ești o adevărată legendă! Este prea devreme”

Lexii Alijaii a decedat la doar 21 de ani

Artista Lexii Alijai a fost găsită moartă pe 1 ianuarie 2020

LEXII ALIJAI, MOARTE ÎNVĂLUITĂ DE MISTER

În ultimele zile, pe pagina sa de Twitter cântăreața spunea că „ar trebui să nu mai considere că rețelele de socializare sunt o terapie și să caute ajutor la un terapeut adevărat”. Mai mult decât atât, chiar înainte de Revelion, artista publica mesaje despre anumite probleme de natură emoțională, prin care sugera faptul că încearcă să nu se mai implice afectiv în anumite chestiuni din viața ei.

Născută în Statele Unite, la Saint Paul în statul Minnesota, Lexii Alijai, pe numele ei adevărat Alexis Alijai Lynch, a devenit cunoscută după colaborări cu Drake şi 2pac.

În plină ascensiune, ea şi-a lansat primul album de studio, "Growing Pains", în septembrie 2017. Artista a mai colaborat în 2015 cu Kehlani la melodia "Jealous", care a ajuns pe locul 36 în topurile americane, arată cei de la news.ro.

Concertele anului 2020! Ce artiști internaționali vor urca pe scenele din România... Proiectul hip-hop Jackboys al lui Travis Scott, pe primul loc în Billboard 200...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri