DOLIU uriaș în muzică! Un cântăreț celebru a fost răpus de cancer

Cântăreţul britanic Chas Hodges, parte a duo-ului Chas & Dave, a murit sâmbătă, la vârsta de 74 de ani, fiind răpus de cancer.

Cântăreţul britanic Chas Hodges, parte a duo-ului Chas & Dave, a murit sâmbătă, la vârsta de 74 de ani, fiind răpus de cancer.

În urmă cu un an şi jumătate, Chas Hodges a fost diagnosticat cu cancer la esofag.

Boala lui Chas Hodges fusese diagnosticată într-un stadiu incipient şi el spera să poată continua seria de concerte alături de Dave Peacock.

Chas Hodges (voce, pian) şi Dave Peacock (bas) au crescut în nordul Londrei şi cântau împreună din anul 1975. Înainte de formarea acestui duet, Dave Peacock a făcut parte din mai multe formaţii, iar Chas Hodges a cântat cu Ritchie Blackmore în Outlaws, l-a acompaniat pe Jerry Lee Lewis şi a deschis concerte The Beatles, potrivit News.ro.

Grupul rockney Chas & Dave a devenit celebru în anii 1970 - 1980 cu piese precum „Rabbit” şi „Snooker Loopy”, dar şi ca opening act pentru Led Zeppelin în concertul de la Knebworth din 1979. În anul 2005 a cântat la festivalul Glastonbury.

Duo-ul a luat o pauză în anul 2009, după ce soţia lui Dave Peacock a murit din cauza unui cancer pulmonar la vârsta de 36 de ani.

Ultimele știri