Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Concursul Eurovision 2020 a fost anulat

Concursul Eurovision 2020, care urma să aibă loc în Regatul Ţărilor de Jos, a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus, au anunţat miercuri organizatorii.

"Cu profund regret vă anunţăm anularea concursului Eurovision 2020 de la Rotterdam", a indicat într-un comunicat organizaţia acestui eveniment, care este urmărit în fiecare an de milioane de telespectatori din lume, scrie AFP.

Reprezentanţii European Broadcasting Union (EBU), organizatorii celei de-a 65-a ediţii, au precizat că "de-a lungul ultimelor săptămâni au studiat numeroase opţiuni alternative de a putea organiza concursul. Dar, având în vedere incertitudinea generată de propagarea Covid-19 în Europa - şi a restricţiilor impuse de guvernele diverşilor participanţi şi de autorităţile olandeze - Uniunea Europeană de Radio şi Televiziune a decis că este imposibil de organizat evenimentul în direct aşa cum era prevăzut".

Potrivit comunicatului, organizatorii se gândesc la o ediţie 2021 la Rotterdam. 41 de reprezentanţi urmau să participe la această ediţie.

Sursa : news.ro

Recomandari