Căutare Live

Cristi Minculescu nu-si face trupa. "Harap Alb", o simpla poveste

"Harap Alb" ramane doar o poveste frumoasa, chiar si atunci cand vine vorba despre planurile lui Cristi Minculescu de a-si intemeia o alta trupa. Zvonurile, care i-au entuziasmat pe fanii rocker-ului, au fost false. Nutu Olteanu, unul din chitaristii primei formule Iris si unul din presupusii membrii ai formatiei Harap Alb pe care Minculescu ar vrea sa o intemeieze, a vorbit in exclusivitate cu reporterii Observator despre planurile sale. Printre ele, nici vorba de trupe cu nume de basm.

A fost odata ca-n povesti, in '78, o trupa care-l avea ca solist pe Cristi Minculescu. Se numea "Harap Alb". Iar zvonurile ca Minculescu se pregateste sa reintemeieze trupa "Harap Alb", dupa 33 de ani de la infiintare, i-au pus pe jar fani. Zvonurile se dovedesc, insa, false. O spune chiar chiar chitaristul Nutu Olteanu, stabilit de 22 de ani in Suedia: “Eu am vorbit cu Minculescu asta vara si am fost printre primii care am stiut ca el o sa renunte la Iris, dar nimic mai mult”.

Nutu Olteanu, nu exclude, insa, varianta de a mai canta alaturi de Cristi Minculescu. “Mie-mi face mare placere sa cant. Si-am cantat de cate ori mi s-a ivit ocazia in Romania si asta o sa mai fac. Probabil ca o sa cant cu Minculescu, dar nici vorba sa face noi formatie”, spune el. Nutu Olteanu va reveni in Romania in februarie, cand va canta impreuna cu Holograf, pe scena Salii Palatului, din Bucuresti.

Cristi Minculescu a parasit trupa "Iris", la inceputul lunii septembrie, pe motiv ca nu mai castiga suficienti bani din muzica, in Romania. Din data de 3 septembrie, Tony Seicarescu a devenit vocea legendarei formatii, care acum pregateste un nou album.

Harap Alb - "Povestea lui Harap Alb" / voce: Cristi Minculescu

Electric Lady Lab, trupa momentului in Danemarca, a cantat, in premiera, la Neatza... Destramarea Beatles nu a avut nicio legatura cu Yoko Ono, sotia regretatului John Lennon...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri