Căutare Live

Destramarea Beatles nu a avut nicio legatura cu Yoko Ono, sotia regretatului John Lennon

Cel care o dezvinovateste pe vaduva lui Lennon este chiar Paul McCartney. Vedeta britanica a declarat, intr-un interviu, ca artista japoneza nu a pus nicio presiune asupra sotului ei sau asupra formatiei.

John Lennon ar fi parasit oricum trupa alaturi de care facuse istorie in muzica, a spus McCartney, pentru ca in acea perioada a vietii voia sa experimenteze si sa se redescopere.

Inca de la destramarea Beatles, in 1970, fanii au acuzat-o pe Yoko Ono ca l-ar fi despartit pe Lennon de colegii de trupa, din simplul motiv ca acestia nu o placeau.

Cristi Minculescu nu-si face trupa. "Harap Alb", o simpla poveste... Astazi are loc un concert caritabil cu vedete de renume pentru victimele uraganului Sandy...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri