Căutare Live

Eurovision 2018. România, reprezentata de The Humans. Mesajul lor pentru români

Eurovision 2018. Romania reprezentata de trupa The Humans, cu piesa Goodbye. Semifinala are loc pe 10 mai 2018 la Altice Arena, Lisabona, in Portugalia

Eurovision 2018. România reprezentată de trupă The Humans, cu piesă Goodbye. Semifinala are loc joi, pe 10 mai 2018, la Altice Arena, Lisabona, în Portugalia. Deși la casele e pariuri, piesa celor de la The Humans este printre cele mai slab cotate ca șanse de câștig, artiștii sunt cât se poate de optimiști și au ținut să transmită asta printr-un scurt mesaj sujestiv pe Facebook. La rândul lor, The Humans se bucură de susținrea artiștilor de top din România, precum Ștefan Bănică, Dan Biitman și Cezar Ouatu.

La nivel internațional, Eurovision Song Contest 2018 are loc la Lisabona și se bucură de participarea a 42 de țări. În prima sefiminală, desfășurată marți, 8 mai, s-au calificat 10 țări din 19 participante.

Solista The Humans, alături de reprezentantul Norvegiei

România participa în cea de-a doua semifinală, azi, pe scena de la Altice, cu numărul doi în concurs. Ultimul mesaj al solistei Cristina Caramarcu pentru români este scurt și sugestiv.

Eurovision 2018. România, reprezentata de The Humans. Mesajul lor pentru români

”Probele sunt gata!”, a scris solista ”The Humans” pe contul de Facebook, după cea de-a doua repetiție alături de artiști care vor evolua pe scena de la Altice. De altfel, în imagine, solista apare alături de fostul câștigător Eurovision, norvegianul Alexander Rybak, care concurează și anul acesta pentru marele trofeu.

Eurovision 2018. The Humans se bucură de susținerea multor artiști de renume din România, printre care Ștefan Bănică, Dan Bittman și Cezar Ouatu. Ei au transmis pe Facebook un mesaj pentru românii din diaspora să-i voteze pentru a ajunge în marea finală din 12 mai.

MUZICĂ NOUĂ: Irina Rimes, săgeată direct în inimă, cu ultima ei piesă, "În Locul Meu": "Ea poartă hainele... Eurovision 2018. Ce loc ocupă România în topul pieselor câștigătoare...
Ultimele știri