Live acumFilm: Cum să fii amantu' la femei
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

De la ce vine, de fapt, numele trupei Carla's Dreams! Solistul a recunoscut! EXCLUSIVITATE

La povești cu Carla's Dreams! Ce se ascunde în spatele chipului pictat și cine este Sergiu, artistul care a cucerit milioane de români cu versurile și cu melodiile sale, ce devin instant hit?

La povești cu Carla's Dreams! Ce se ascunde în spatele chipului pictat și cine este Sergiu, artistul care a cucerit milioane de români cu versurile și cu melodiile sale, ce devin instant hit?

Și acum, la șapte ani de la lansare, mulţi se întreabă cine se ascunde în spatele chipului pictat. Bine camuflaţi de glugă şi mereu cu ochelari de soare, băieţii de la Carla's Dreams şi-au croit un drum frumos în industria muzicală din România. Şi o poveste pe măsură!

Cum a luat naștere fenomenul Carla's Dreams

Totul a început în 2012. Cel puţin aşa ne lasă membrii formaţiei să credem. Căci despre trecutul lor muzical nu ştim mai nimic și nici despre ei. Doar că sunt din Republica Moldova şi nelipsiţi de pe ecran, de la radio şi din topuri. Şi mai e ceva. Cumva, în ciuda popularităţii, încă reuşesc să îşi menţină anonimatul. În România, istoria lor a început cu un cuvânt - POHUI, primul lor cântec consacrat, care a strâns aproape 14 milioane de vizualizări pe Youtube.

De atunci, succesul lor se traduce în sute de mii de vizualizări, pe zi chiar. Au urmat hituri alături de Delia, de Antonia ori de Deliric, dar şi pe cont propriu. Majoritatea, în română. Prea mult nu îţi ia să le recunoşti. Nici chiar când sunt cântate de alţii. Căci, da, băieţii de la Carla's Dreams compun şi pentru alţi artişti români.

Carla's Dreams, dincolo de scenă

Nu doar pe scenă ne-am obişnuit cu ei, ci şi pe scaunul de jurat. Solistul Carla's Dreams, zis Sergiu, a fost omul negru al emisiunii X Factor.

Cât despre numele trupei, un lucru e cert: nu face referire la vreo fată, aşa cum aţi putea crede. Ci vine din literatură. De la personajul masculin Karla, din romanele de spionaj ale unui autor britanic.

O poveste este şi ultimul album al băieţilor de la Carla's Dreams, Nocturn, căci toate videoclipurile lui au legătură unele cu altele şi sunt filmate, când altcândva, dacă nu. noaptea.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro