Căutare Live

Michael Bolton, spectacol senzational la Sala Palatului

Peste 4000 de romani s-au adunat la Sala Palatului sa-l vada pe Michael Bolton. Printre ei si multe vedete. Artistul care a cucerit milioane de inimi nu s-a ascuns dupa concert, ci chiar a petrecut cu vedetele noastre. A ascultat muzica romaneasca si a mancat zacusca.

Taraful Cleante, muzica romaneasca si mai ales romanii l-au impresionat pe Michael Bolton. Artistul le este recunoscator romanilor, iar romanii l-au aplaudat fara incetare doua ore.

"Ne-am simtit minunat! Eu, cel putin, am trait adolescenta si am cantat impreuna cu toata sala, iar el este un lord, desi este american, este un adevarat domn", a declarat Andreea Berecleanu.

Despre concert si despre romanii care l-au aplaudat doua ore, Michael Bolton a avut doar cuvinte de lauda.

"A fost fenomenal, fenomenal! Suntem foarte recunoscatori romanilor pentru ca au pus atat de mult suflet de la inceput. A fost unul dintre cele mai bune publicuri pe care le-am avut vreodata. M-am simtit minunat inca de la prima nota", a spus Bolton.

Cezar Ouatu s-a calificat in marea finala Eurovision!... Exclusiv! Jorje pregateste noua piesa, in colaborare cu Marius Moga! CRBL e pe cale sa piarda pariul!...
Ultimele știri