Căutare Live

Piesa momentului face senzație printre toți îndrăgostiții! The Motans a lansat o piesă pe care trebuie neapărat s-o asculți! „Tu mi-ai pus zarurile-n mână...”

Chiar dacă abia a fost lansată, melodia a adunat deja sute de mii de vizualizări în mai puțin de 24 de ore!

Chiar dacă abia a fost lansată, melodia a adunat deja sute de mii de vizualizări în mai puțin de 24 de ore!

Versurile au făcut senzație nu numai printre fanii trupei The Motans, ci printre toți îndrăgostiții care au trăit o poveste de iubire mai intensă.

Piesa „Fifty Fifty” este despre greșelile pe care le facem uneori în relații, despre dăruire și reticență și despre gânduri ce uneori nu prind glas.

Ascultă și tu piesa de mai sus, cu siguranță nu vei regreta! :)

Succes uriaș pentru foștii concurenți X Factor! Alex Florea și Ilinca au primit cea mai tare veste, înainte de a repreze... Cum sună Ed Sheeran, dis-de-dimineață, în pijamale! Două domnișoare s-au apucat de improvizat și a ieșit un super COVER ...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri