Căutare Live

Premiile Grammy 2018. Lucruri neștiute despre Bruno Mars. Trăia pe străzi și dormea pe acoperișurile clădirilor

Bruno Mars a fost desemnat marele caștigător al Premiilor Grammy 2018, ediția cu numărul 60, obținând șapte trofee Grammy. Dealii despre viata lui.

Bruno Mars a fost desemnat marele câștigător al Premiilor Grammy 2018, ediția cu numărul 60, obținând șapte trofee Grammy, inclusiv la categoriile cel mai bun album al anului, cel mai bun cântec al anului şi înregistrarea anului.

Însă prea puțini cunosc viața acestui artist talentat în vârstă de 32 de ani, originar din Honolulu, Hawaii.

Bruno Mars, pe numele său real Pete Gene Hernández, a trăit în sărăcie, locuind într-o încăpere austeră din Paradise Park, o grădină zoologică de păsări.

Premiile Grammy 2018. Lucruri neștiute despre Bruno Mars. Trăia pe străzi și dormea pe acoperișurile clădirilor

Toată copilăria lui Bruno Mars a fost marcată de sărăcie lucie. Era un om al străzii.

Fără o locuinţă stabilă, el şi fratele său au trăit ani de-a rândul într-un parc de distracţii, unde lucra tatăl lor. ”Acasă” era o încăpere rece și întunecoasă care nu avea nici măcar un WC. Era nevoit să străbată tot parcul pentru a ajunge la o toaletă. Adevărata dramă a fost însă când grădina zoologică s-a închis. El şi familia sa au rămas cu toţii în stradă.

Premiile Grammy 2018. Lucruri neștiute despre Bruno Mars. Trăia pe străzi și dormea pe acoperișurile clădirilor

"Tata se simţea ca un rege atunci când găsea un loc în care să ne punem capul, deşi nu erau nişte locuri sigure. Dar aveam totul, pentru că ne aveam unul pe celălalt”

Bruno Mars şi ai săi au fost nevoiţi să doarmă pe acoperişurile clădirilor sau pe banchetele din spate ale maşinilor. "Tata se simţea ca un rege atunci când găsea un loc în care să ne punem capul, deşi nu erau unele în care să fii în siguranță. Dar aveam totul, pentru că ne aveam unul pe celălalt. Niciodată nu am simţit că ceea ce trăiam este Sfârşitul Lumii. Obişnuiam să ne spunem: bine...nu avem electricitate, nu-i nimic, e doar ceva temporal. Vom vedea ce vom face. Aşa gândesc acum ţi cu muzica: ştiu că voi reuşi, mai am nevoie doar de puţin timp!", a povestit artistul pentru emisiunea ”60 minutes”.

Premiile Grammy 2018. Celebritățile au luat cu asalt covorul roșu | FOTO... Hitul verii 2018. O vei pune pe repeat! În doar cinci zile a depășit 30 de milioane de vizualizări pe YouTube. "Des...
Parteneri
Zodii norocoase în dragoste pe data de 14 august 2022. Nativii care își găsesc sufletul pereche
Catine.ro
Ultimele știri
x