Căutare Live

Bruno Mars a postat un mesaj către România, iar fanii au luat-o razna!

Bruno Mars a lansat single-ul “Finesse“, iar pe pagina de Facebook a share-uit cu fanii noul videoclip al piesei. În descriere, cântărețul american a scris “Romania! Up your #finesse! game here!, moment în care fanii români au innebunit! .

Bruno Mars a lansat single-ul “Finesse“, iar pe pagina lui de Facebook a share-uit cu fanii noul videoclip al piesei. În descriere, cântărețul american a scris “Romania! Up your #finesse! game here!, moment în care fanii români au innebunit!

Și cum iubitorii muzicii lui Bruno Mars vor ca artistul să concerteze în România, au crezut că mesajul e un semn de bun-augur, anume că Bruno va veni la noi în țară. De fapt...moment neplăcut! Mesajul este unul custom, descrierea fiind adaptată pentru fiecare țară în parte.

Bruno Mars nu va ajunge, din păcate, nici în 2018 în România. Datele turneului “24K Magic” sunt deja anunțate, iar România nu se află pe listă.

Cu brațul rupt, dar cu zâmbetul pe buze! Așa a apărut fiica Angelinei Jolie, la decernarea premiilor National Board of R... Celebrul actor Alain Delon, mai singur ca niciodată, își prevestește moartea: "Aproape toată lumea a murit (...) Vo...
Parteneri
Tartă cu prune. Desert simplu și delicios, din puține ingrediente
Catine.ro
Ultimele știri
x