Căutare Live

Queen a vândut cele mai multe albume în America de Nord în prima jumătate a anului 2019

Queen a vândut mai mult de 731.000 de albume - mai mult decât oricare artist - precum şi cele mai multe cântece în format digital cu peste 1,3 milioane de descărcări, potrivit Nielsen Music. În februarie, Queen a devenit prima formaţie rock care a deschis gala Oscar de la Los Angeles cu interpretarea live a pieselor "We Will Rock You" şi "We Are the Champions".

Formaţia rock britanică Queen a vândut mai multe albume în America de Nord decât oricare alt artist în prima jumătate a anului 2019, ca urmare a faptului că muzica lor a fost promovată în filme, la televiziune şi a determinat creşterea accesărilor pe platformele de streaming şi a descărcărilor digitale, potrivit Reuters.

În raportul publicat la mijlocul anului de Nielsen Music coloana sonoră a musicalului ''Bohemian Rhapsody'', care a câştigat patru premii Oscar în luna februarie, a fost cel mai bine vândut album de muzică rock în primele şase luni din 2019, pe locul al doilea situându-se compilaţia ''Greatest Hits 1'' - Queen.

Queen a vândut mai mult de 731.000 de albume - mai mult decât oricare artist - precum şi cele mai multe cântece în format digital cu peste 1,3 milioane de descărcări, potrivit Nielsen.

În februarie, Queen a devenit prima formaţie rock care a deschis gala Oscar de la Los Angeles cu interpretarea live a pieselor "We Will Rock You" şi "We Are the Champions".

Interpretarea actorului Bradley Cooper şi a cântăreţei Lady Gaga de pe scena premiilor Oscar a melodiei "Shallow" din filmul "A Star is Born" a avut de asemenea vânzări mari. Balada romantică a fost descărcată digital de 648.000 de ori până acum anul acesta, mai arată raportul.

Filmul biografic ''Rocketman'' despre Elton John a avut o creştere cu 138% în vânzarea albumelor cantautorului britanic în prima săptămână după lansarea filmului, pe 31 mai.

Colaborarea dintre rapperul Post Malone şi Swae Lee la "Sunflower" a atins vârful topului Billboard Hot 100 în ianuarie, după ce a fost prezent pe coloana sonoră a filmului animat "Spider-Man: Into the Spider-Verse". Cântecul a avut o creştere de 170% fiind difuzat la posturile de radio iar videoclipul a fost vizionat de peste 642 de milioane de ori pe YouTube.

Raportul a folosit datele adunate de Nielsen Music între 4 ianuarie şi 20 iunie.

Sursa : news.ro

Top 5 cele mai iubite melodii ale lui Mihai Constantinescu! Unul dintre șlagăre a fost interzis de comuniști! „În loc de... Steven Adler, fost toboşar al formaţiei Guns N’ Roses, a fost spitalizat după ce a încercat să se sinucidă prin înjunghi...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri