Căutare Live

Queen a vândut cele mai multe albume în America de Nord în prima jumătate a anului 2019

Queen a vândut mai mult de 731.000 de albume - mai mult decât oricare artist - precum şi cele mai multe cântece în format digital cu peste 1,3 milioane de descărcări, potrivit Nielsen Music. În februarie, Queen a devenit prima formaţie rock care a deschis gala Oscar de la Los Angeles cu interpretarea live a pieselor "We Will Rock You" şi "We Are the Champions".

Formaţia rock britanică Queen a vândut mai multe albume în America de Nord decât oricare alt artist în prima jumătate a anului 2019, ca urmare a faptului că muzica lor a fost promovată în filme, la televiziune şi a determinat creşterea accesărilor pe platformele de streaming şi a descărcărilor digitale, potrivit Reuters.

În raportul publicat la mijlocul anului de Nielsen Music coloana sonoră a musicalului ''Bohemian Rhapsody'', care a câştigat patru premii Oscar în luna februarie, a fost cel mai bine vândut album de muzică rock în primele şase luni din 2019, pe locul al doilea situându-se compilaţia ''Greatest Hits 1'' - Queen.

Queen a vândut mai mult de 731.000 de albume - mai mult decât oricare artist - precum şi cele mai multe cântece în format digital cu peste 1,3 milioane de descărcări, potrivit Nielsen.

În februarie, Queen a devenit prima formaţie rock care a deschis gala Oscar de la Los Angeles cu interpretarea live a pieselor "We Will Rock You" şi "We Are the Champions".

Interpretarea actorului Bradley Cooper şi a cântăreţei Lady Gaga de pe scena premiilor Oscar a melodiei "Shallow" din filmul "A Star is Born" a avut de asemenea vânzări mari. Balada romantică a fost descărcată digital de 648.000 de ori până acum anul acesta, mai arată raportul.

Filmul biografic ''Rocketman'' despre Elton John a avut o creştere cu 138% în vânzarea albumelor cantautorului britanic în prima săptămână după lansarea filmului, pe 31 mai.

Colaborarea dintre rapperul Post Malone şi Swae Lee la "Sunflower" a atins vârful topului Billboard Hot 100 în ianuarie, după ce a fost prezent pe coloana sonoră a filmului animat "Spider-Man: Into the Spider-Verse". Cântecul a avut o creştere de 170% fiind difuzat la posturile de radio iar videoclipul a fost vizionat de peste 642 de milioane de ori pe YouTube.

Raportul a folosit datele adunate de Nielsen Music între 4 ianuarie şi 20 iunie.

Sursa : news.ro

Sheryl Crow: Incendiul de la Universal Studios a distrus toate înregistrările mele master... Steven Adler, fost toboşar al formaţiei Guns N’ Roses, a fost spitalizat după ce a încercat să se sinucidă prin înjunghi...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri