Căutare Live

Steven Adler, fost toboşar al formaţiei Guns N’ Roses, a fost spitalizat după ce a încercat să se sinucidă prin înjunghiere

Steven Adler a fost transportat la spitalul local, unde este tratat pentru o rană prin înjunghiere în stomac. Rana nu i-ar pune viaţa în pericol. Circumstanţele în care s-a petrecut incidentul sunt neclare, dar rana pare că şi-ar fi făcut-o singur, mai scrie TMZ.

Fostul baterist de la Guns N’ Roses, Steven Adler, a fost spitalizat după ce s-a înjunghiat, anunţă site-ul consequencesofsound.net.

Site-ul TMZ scrie că paramedicii au fost solicitaţi, joi, la locuinţa din Los Angeles a lui Steve Adler în jurul orei locale 6.30.

Adler a fost transportat la spitalul local, unde este tratat pentru o rană prin înjunghiere în stomac. Rana nu i-ar pune viaţa în pericol.

Circumstanţele în care s-a petrecut incidentul sunt neclare, dar rana pare că şi-ar fi făcut-o singur, mai scrie TMZ.

Adler a fost membru fondator al grupului Guns'N'Roses, alături de Axl Rose, Slash şi Izzy Stradlin. El a apărut pe albumele formaţiei din 1986 "Live?!*@ Like a Suicide" şi pe "Civil War" din 1990.

În 1990, Steven Adler - care a participat la înregistrările albumelor "Appetite for Destruction" (1987) şi "Lies" (1989) - a fost dat afară din cauza problemelor sale cu drogurile şi alcoolul, fiind înlocuit de Matt Sorum.

Adler a fost inclus alături de Guns N’ Roses in Rock & Roll Hall of Fame în 2012, însă nu a participat la turneul de reunire al formaţiei în 2017-2018.

Sursa : news.ro

Queen a vândut cele mai multe albume în America de Nord în prima jumătate a anului 2019... Fanii Guns'n'Roses, în stare de șoc! S-a înjunghiat în abdomen: „Din cauza drogurilor a recurs la acest gest”...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri