Live acumObservator 23
Prime Time 20:30X Factor

Fenomenul Andre, marea revenire! Imagini în premieră de la primul lor concert

Andreea Bălan şi Andreea Antonescu cântă din nou împreună! Iată aici imagini în premieră de la primul lor concert.

Andreea Bălan şi Andreea Antonescu cântă din nou împreună! Iată aici imagini în premieră de la primul lor concert. După 17 ani de la succesul uriaș pe care l-au avut în România cu piese precum "Prima iubire", "Liberă la mare" și "Lasă-mă papa la mare", Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au reunit sub formula Andre.

"Reset la inimă“ este piesa care a fost lansată oficial pe 9 iulie, iar fetele susțin cu această ocazie și primul loc concert după aproape două decenii de când făceau furori în România.

„Dragii mei, cred că cea mai mare surpriză pe care eu puteam să v-o ofer este reunirea trupei André. Aveţi aici teaser-ul noului nostru single care se va lansa în curând! Ne-am reunit pentru voi, pentru iubirea şi susţinerea voastră“, a fost anunțul făcut de Andreea Bălan pe pagina sa de Facebook.

Succes fulminant în 1999 și la începutul anilor 2000

Andrè a fost o formație dance alcătuită din Andreea Bălan și Andreea Antonescu, înființată în 1998 în România. Au debutat cu albumul "La întâlnire" în 1999, câștigând trofeul festivalului de la Mamaia cu melodia „Liberă la mare” de pe al doilea album de studio, Noapte de vis.

Cu toate că au fost mereu în atenția presei datorită versurilor sexuale și a hainelor sexy precum și a deselor scandaluri dintre componente, formația a primit în 2002 patru discuri de platină și unul de aur pentru cele 1.200.000 de exemplare ale albumelor vândute, fiind formația românească cu cele mai mari vânzări.

Recomandari