Abandonat în spital, sunetistul trupelor Holograf și Iris a lăsat un mesaj de ADIO sfâșietor! „Vine o zi când...”

 
+2 click pentru
galerie

Relu Brotan, zis și „Baboi”, cunoscut ca sunetist al unor trupe célèbre precum Iris, Holograf și Compact, și-a luat adio de la prieteni și cunoscuți în cel mai dureros mod posibil.

Bolnav de inimă, bărbatul a publicat recent pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care își ia adio de la cunoscuți, oferind totodată și detalii despre starea lui de sănătate, tot mai fragilă:

„Am aflat că inima mea mai funcționează doar cu 10% din capacitate. Asta este, dragilor. Cum bine cânta Edi Petrosel, Tino Furtuna si Romedo Dediu (de la Holograf-n.r.) «Vine o zi/Vine o zi când ne vom ușchi». Trebuia să mă dărâme ceva. Paul Ciuci  de la Compact, știi ce mi-a zis doctoral Adam?

                                Paul Ciuci de la Compact (stânga) și Relu Brotan

Relule, mergi omule și mori în casa ta, în patul tău, pe perna ta, nu ca un câine, în spital. Doctorul nu știe că nici perna nu este a mea. Mi-a dat un ultim tratament dar fără mari speranțe. Mi-a spus că el nu poate face minuni, iar eu de o minune am nevoie. Să văd cât mă costă noul tratament (?????). Vă las, dragii mei prieteni de o viață. Eu încă sper, încă…”

Fost ofițer, Relu „Baboi” Brotan a renunțat la cariera militară pentru a se dedica muzicii rock și a ajuns astfel să lucreze, în vremea comunismului și imediat după, cu artiști celebri precum Cristi Minculescu de la Iris, Dan Bittman de la Holograf, Paul Ciuci de la Compact. După ce nu a mai lucrat cu aceste trupe, legătura sunetistului cu respectivii artiști a devenit tot mai fragilă. Surse citate de libertatea.ro au declarat că Relu Brotan nu se mai bazează acum pe ajutorul financiar al foștilor săi colegi, alegând doar să își ia rămas bun pe Facebook.

TRECUT DUREROS: Înainte de a avea aceste probleme cardiace extreme de grave, în anul 2006 bărbatul a suferit o hemoragie cerebral gravă.

Divorțat și singur pe lume, omul s-a confruntat atunci cu o situație dureroasă: medicii nu au putut să îl externeze fiindcă nu exista nimeni capabil să aibă grijă de el, conform celor de la ziuaconstanta.ro. Fosta soție era plecată în străinătate, sora locuia în alt oraș și părinții erau decedați.

Fără carte de identitate, dat afară de la persoana unde stătea în gazdă și fără posibilități, Relu Brotan a reușit totuși să găsească atunci o soluție. Totuși, ani mai târziu, o altă boală avea să îl lovească.facebook whatsapp twitter pinterest