Live acumiUmor - FINALA
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Prins uitându-se la filme pentru adulți, la școală, un director și-a ucis întreaga familie, lăsând în urmă un bilet de adio înfiorător: „Nu am avut altă cale”

După ce a fost prins uitându-se la filme pentru adulți în biroul său, un director de școală a comis un act abominabul. Și-a ucis, cu sânge rece, întreaga familie - soția și cei trei fii - înainte de a se sinucide. În timp ce își executa familia, bărbatul și-a așternut gândurile într-o scrisoare tulburătoare, publicată pentru prima oară.

După ce a fost prins uitându-se la filme pentru adulți în biroul său, un director de școală a comis un act abominabil. Și-a ucis, cu sânge rece, întreaga familie - soția și cei trei fii - înainte de a se sinucide. În timp ce își executa familia, bărbatul și-a așternut gândurile într-o scrisoare tulburătoare, publicată pentru prima oară.

Pe 29 august 2016, familia Hawe a dispărut. Trei băieți și mama lor au fost uciși cu sânge rece de cel care ar fi trebuit să îi protejeze necondiționat - Alan Hawe, capul familei.

Alan Hawe era directorul școlii din zona în care locuia. Bărbatul și-a ucis întreaga familie, soţia, Clodagh, profesoară, și şi pe cei trei fii Liam, Niall și Ryan, înainte să se sinucidă. Director de şcoală, Alan a folosit cuţitele din casă, un topor, iar pe fiul lui cel mic l-a sugrumat cu mâinile goale, conform observator.tv.

La aproape doi ani de la tragedie, Daily Mail a publicat, pentru prima oară, scrisoarea de adio lăsată de bărbat.

„Am fost cu adevărat implicat în toate lucrurile bune pe care le-am făcut împreună. Cred că a fost un fel de psihoză care m-a făcut să mă bucur de asta, dar imediat după aceea am simţit opusul. Îmi pare rău pentru felul în care i-am ucis pe toţi, dar pur şi simplu nu am avut altă cale.

A trebuit să fac asta, nu pot lăsa băieții orfani, nu m-aș putea împăca deloc cu situaţia lor... Vă rog să mă credeți că în această zi Clodagh și băieții au fost foarte fericiți.

Am vrut să mă omor de mult timp și nu am putut suporta gândul că o să las în urma mea pe Clodagh care mă respinge și băieții, care ar trebui să trăiască apoi cu această mizerie şi ruşine pentru totdeauna.”

Folosind informațiile din scrisoarea de adio, sora soției ucise crede că a înțeles ce s-a întâmplat, cu adevărat, în acea zi îngrozitoare.

Jaqueline crede că sora ei a fost prima ucisă de fostul director de școală. După aceea, a început să scrie. când și-a dat seama că și-ar lăsa băieții orfani, s-a dus şi i-a ucis pe cei trei copii, apoi a încheiat scrisoarea şi s-a sinucis.

A fost prins uitându-se la filme pentru adulți în biroul de la școală

Familia a confirmat faptul că Alan fusese prins în biroul de director de la şcoală accesând filme pentru adulţi şi fusese dat afară.

Jaqueline mai spune că familia a primit puţine informaţii din anchetă şi că ştie doar că Alan fusese prins accesând filme pentru adulţi de pe laptopul şcolii, pe care nu îl adusese niciodată acasă.

Detalii pe: https://observator.tv/extern/director-scoala-prins-filme-adulti-in-birou-sia-ucis-sotia-si-cei-tre-fii-286214.html