Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Senzația momentului! Piesa care a făcut 45 de MILIOANE de vizualizări într-o ZI! Platforma YouTube a fost depășită de situație!

În doar 24 de ore, o melodie nouă postată pe YouTube a strâns nu mai puţin de 45 de milioane de vizualizări. Cu două milioane mai mult decât recordul deţinut de melodia "Look What You Made Me Do " a lui Taylor Swift. Din cauza numărului uriaș de accesări, platforma YouTube a întâmpinat probleme!

Taylor Swift a fost detronată! Formaţia sud-coreeană BTS a doborât recordul pentru cele mai multe vizualizări înregistrate pe Youtube într-o singură zi de la lansarea unui videoclip.

Lansat pe 24 August, videoclipul melodiei „Idol” strângea câte un milion de vizualizări pe oră, potrivit presei străine. Iar din cauza numărului mare de accesări, la un moment dat, numărul vizualizărilor s-a blocat.

Problema a fost ulterior remediată de platforma Youtube, dar numai după ce mai mulţi fani K-pop s-au plâns pe reţelele de socializare.

Nu este însă primul hit al trupei sud-coreene care strânge milioane de vizualizări în 24 de ore. Melodia "Fake Love" a avut 35.9 de milioane de accesări în doar o zi de la lansare. În prezent se află pe locul al cincilea în clasamentul videoclipurilor cu cele mai mari accesări în 24 de ore de la lansare.

Recomandari