Căutare Live

Succes uriaș pentru foștii concurenți X Factor! Alex Florea și Ilinca au primit cea mai tare veste, înainte de a reprezenta România la Eurovision 2017

Ilinca şi Alex Florea, reprezentanţii României la Eurovision Song Contest 2017, vor susţine un turneu de promovare în luna aprilie pe scene din Londra, Amsterdam şi Madrid, unde vor interpreta melodia ”Yodel It”, cu care au câştigat selecţia naţională a acestui concurs muzical.

Ilinca şi Alex Florea, reprezentanţii României la Eurovision Song Contest 2017, vor susţine un turneu de promovare în luna aprilie pe scene din Londra, Amsterdam şi Madrid, unde vor interpreta melodia ”Yodel It”, cu care au câştigat selecţia naţională a acestui concurs muzical.

Cei doi artişti au fost invitaţi la Londra Eurovision Party, pe 2 aprilie, unde, la Café de Paris, se va celebra cea de-a 10-a aniversare a evenimentului şi unde gazdele vor să organizeze cel mai mare spectacol de promovare a Eurovision Song Contest 2017, informează news.ro.

Pe 8 aprilie, reprezentanţii României la Eurovision vor urca pe scena Melkweg din Amsterdam, iar o săptămână mai târziu, pe 15 aprilie, vor cânta la Eurovision Pre-Party, care va avea loc în Spania.

”Suntem încântaţi că am fost invitaţi la concertele de promovare şi ne bucurăm că melodia «Yodel It»! s-a făcut deja remarcată în Europa. Vom cânta din toată inima, în Marea Britanie, în Olanda şi în Spania. Sperăm să convingem cât mai mulţi fani Eurovision să ne voteze în finala din luna mai de la Kiev. Contăm mult pe sprijinul românilor din străinătate, pe care vrem să-i şi întâlnim în tuneele de promovare”, au spus Ilinca şi Alex Florea.

”Pentru ca «Yodel It» să răsune pe meleagurile străine, gazdele şi-au oferit susţinerea financiară şi vor acoperi, cu ajutorul sponsorilor, o parte consistentă din cheltuielile de deplasare ale artiştilor români”, au transmis reprezentanţii TVR.

Ilinca şi Alex vor avea întâlniri cu presa internaţională, iar alături de mass-media din Marea Britanie şi-au anunţat participarea mulţi fani Eurovision, dar şi bloggeri. În cadrul evenimentului este programată şi o sesiune de interviuri, la care vor participa jurnalişti BBC, dar şi reprezentanţi ai site-ului oficial Eurovision.

Concertul din Amsterdam este sold out, iar Melkweg, un centru cultural din Olanda, va găzdui 15 artişti ai Eurovision 2017. ”Vom avea Yodel! Cea de-a 15-a confirmare a venit din România. Să le urăm un călduros «Bine aţi venit» Ilincăi şi lui Alex!”, au scris organizatorii pe site-ul festivalului.

La Riviera, în Madrid, Eurovision Pre-Party a invitat 12 artişti din mai multe ţări europene ce vor concerta în avanpremieră, pentru fanii Eurovision, melodiile calificate în concursul din Kiev. Evenimentul va avea loc pe 15 aprilie, iar gazdele contează şi pe participarea Ilincăi şi Alex Florea, ce vor reprezenta România în concert cu piesa “Yodel It”.

Piesa ”Yodel it!”, interpretată de Ilinca şi Alex Florea, a primit 10.377 de voturi de la public în timpul celor 60 de minute alocate televotingului la Selecţia Naţională Eurovision. Melodia, compusă de Mihai Alexandru, pe versurile textierei Alexandra Niculae, a fost desemnată să reprezinte România Eurovision Song Contest, exclusiv de telespectatori. Pe locul al doilea s-a clasat Mihai Trăistariu, cu piesa ”I Won't Surrender”, care a obţinut 5.201 voturi, urmat de Instinct, cu melodia ”Petale”, care a înregistrat 3.063 de voturi.

VIDEO! Piesa anului 2017 s-a lansat! Pink și Sia au pus-o de o megacolaborare: ”Waterfall” e de pus pe repeat!... Piesa momentului face senzație printre toți îndrăgostiții! The Motans a lansat o piesă pe care trebuie neapărat s-o ascu...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri