Antena Căutare

Tina Turner a câştigat un proces după ce i-a fost interzis un poster în Germania

Tina Turner a câştigat un proces după ce afişul promoţional pentru musicalul "Simply the Best - The Tina Turner Story" a fost interzis în Germania pe motiv că, potrivit unui tribunal, "femeia din poster semăna prea mult cu starul", scrie Dpa.

Potrivit deciziei tribunalului, care poate fi atacată cu apel, folosirea numelui Tina Turner alături de o fotografie cu dublura ei ar putea da o impresie greşită, creând dezamăgire spectatorilor.

Turner, în vârstă de 80 de ani, a intentat proces împotriva firmei bavareze de gestionare de evenimente Cofo Entertainment.

Oliver Foster, managerul de turneu, a susţinut că "Tina Turner Story" a avut deja peste 100 de reprezentaţii în Germania, Austria şi Elveţia, şi că până acum nicio persoană nu s-a plâns de faptul că ceva ar fi în neregulă.

Anna Mae Bullock s-a născut pe 26 noiembrie 1939, în Nutbush, statul Tennessee. Şi-a luat ca nume de scenă Tina Turner. Ea deţine recordul Guinness ca artist solo cu cele mai multe bilete de concert vândute vreodată. Şi-a început cariera în anii 1960, devenind cunoscută ca parte a duo-ului Ike & Tina. A debutat solo în 1977. A colaborat cu nume precum The Rolling Stones, David Bowie, Rod Stewart şi Cher, iar discografia sa cuprinde nouă albume de studio, care au fost vândute în peste 100 de milioane de copii în întreaga lume. Între cele mai cunoscute single-uri ale sale se numără „Nutbush City Limits", prima pe care a scris-o, „River Deep - Mountain High", „Private Dancer”, „What You Get Is What You See”, „Steamy Windows", „The Best”, „I Don't Wanna Lose You" şi „Golden Eye”.

A fost recompensată cu 8 premii Grammy, iar în 1991 a fost inclusă în Rock and Roll Hall Of Fame. Piesa „River Deep - Mountain High" a fost inclusă în Grammy Hall of Fame, în 1999. Viaţa Tinei Turner a fost ecranizată în 1993, sub numele „What's Love Got to Do With It”, rolul artistei fiind interpretat de Angela Bassett.

Sursa : news.ro

Eminem, în centrul unei controverse din cauza versurilor despre atacul de la concertul Arianei Grande din Manchester... „Rare”, al treilea album al Selenei Gomez care ajunge în fruntea Billboard 200...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x