Căutare Live

VIDEO! Eh Sheeran bifează o nouă super colaborare muzicală: Ascultă piesa care face deja furori pe YouTube

Vocea și talentul cu care Ed Sheeran a reușit să cucerească inimile a milioane de oameni din toată lumea răsună, acum, într-o colaborare de zile mari cu o artistă din Marea Britanie, Anne-Marie, pe numele ei.

Vocea și talentul cu care Ed Sheeran a reușit să cucerească inimile a milioane de oameni din toată lumea răsună, acum, într-o colaborare de zile mari cu o artistă din Marea Britanie, Anne-Marie, pe numele ei.

Cei doi au realizat un clip în care cântă live, în variantă acustică, piesa "2002", cea care ne întoarce pentru aproape trei minute la nostalgia copilăriei și la piese pe care toată lumea le asculta pe vremea aia, "Baby One More Time", de la Britney Spears, sau "Bye Bye Bye", de la 'NSYNC, notează zutv.ro.

Cântăreața de origine britanică a compus piesa "2002" împreună cu Ed Sheeran, care a forțat-o să o lanseze mai devreme decât și-ar fi dorit, printr-o serie de mesaje postate pe rețelele de socializare, mai scrie sursa citată.

13 iulie Ziua Internațională a Rockului!... "DESPABLITO" este nebunie curată! Delia a dat-o pe spaniolă în noua piesă şi a scos un clip de senzaţie. Aşa c...
Parteneri
De ce te simți mereu obosită. Care este explicația experților
Catine.ro
Ultimele știri
x