Există viață după moarte? Un student a pus în practică tainele matematicii și a găsit răspunsul!

Există viață după moarte? Ce se întâmplă de îndată ce sufletul părăsește trupul? Există o ecuație care ne pune pe gânduri!

Există viață după moarte? Ce se întâmplă de îndată ce sufletul părăsește trupul? Există o ecuație care ne pune pe gânduri!


Un răspuns cert la această întrebare nu există, deși toată lumea și-l dorește. Credința ne dă speranță că viața spirituală va continua după ce vom părăsi lumea materială.

Un student rus, dornic să afle esența vieții, a descoperit o ecuație care a fost publicată în cele mai populare reviste de știință din lume.

Yuri Berlans, student la Urali a pus în practică tainele matematicii! Rezultatul?

Tot ce vedem, ascultăm, gândim este informație pură a cărei cantitate reală este necunoscută. Nu știm să o calculăm. Pornind de la ideea că viața unei persoane este delimitată în timp, se poate considera că viața funcționează după două variații: informații și timp, a explicat tânărul.

L este viața, exprimată sub formă de informație și T este timpul, iar răspunsul este o constantă. Aceasta este varianta redusă a formulei matematice elaborate.

Există viață după moarte?

Potrivit acestei ecuații, da! Există viață după moarte, iar conștientizarea acestei existențe depinde numai de experiențele personale ale fiecăruia, adică de informația absorbită comparativ cu cea produsă, scrie teotrandafir.com.

Ultimele știri