Antena Căutare

A fost alba neagra! Vine unul pleaca altul... zici ca eram in Vestul Salbatic!

Pentru aceasta proba cerintele au fost multiple: creativitate, rapiditate si adaptabilitate. De ce? Multe guri de hranit, un preparat care trebuie sa arate impecabil si sefi de echipa care se schimba intre ei de mai multe ori.

A fost alba neagra! Vine unul pleaca altul... zici ca eram in Vestul Salbatic! Galerie
Dragonul

La proba pe echipe, concurentii au avut de gatit pentru luptatorii unui club de arte martiale. Sefii de echipe, Nico Lontras si Mihai Zamfira, trebuie sa pregateasca alaturi de colegii lor cate un dragon, cu materiile prime pe care le gasesc pe mese. Totul intr-o ora si jumatate.

Cei doi sefi le-au impartit sarcinile fiecarui coechipier si au gandit meniul. Atat au avut timp sa realizeze, deoarece juriul a decis sa faca rocada intre ei si echipele pe care le conduc. Asa ca fiecare a trebuit foarte repede sa afle de la cealalta echipa ce au de facut si sa decida daca sunt de acord cu ideea chef-ului precedent, daca vor sa o imbunatateasca sau sa o schimbe complet.

Nu doar sefii de echipa au fost nemultumiti de schimbare ci si ceilalti bucatari:

Peste nu foarte mult timp, juriul i-a socat din nou: se intorc la echipele de la care au plecat. Nico Lontras a fost dezamagit de aceasta strategie: "Era prea tarziu sa fac asa cum mi-am propus de la inceput. Zamfira nu mi-a schimbat reteta, dar nu mai am timp sa termin asa cum vroiam". Nu se poate spune acelasi lucru despre Mihai Zamfira: "Zamfira a fost foarte bucuros ca s-a intors la echipa lui. Cred ca daca nu mergea la echipa lui… el e fost varza", a observat Chef Hadad.

Dan Bogatu a fost multumit de ceea ce a realizat grupul sau: "Dragonul nostru a avut aspect, a avut culoare, a avut gust, am avut varietate. In primul rand, designul: a contat foarte mult capul ala pe care l-am facut si apoi cum pleca. Intelegeai ce vrea sa fie acel preparat".

De cealalta parte, Chef Zamfira este multumit de faptul ca au reusit sa faca mai multe garnituri decat echipa adversa.

In momentul deciziei, parerile au fost clare: Chef Hadad nu a fost impresionat de echipa lui Mihai Zamfira. Acesta a considerat ca dragonul nu are nimic deosebit. Aceeasi parere a impartasit-o si juratul Tudor Constantinescu: "Creativitatea si imaginatia poate nu au fost duse la o dimensiune atat de extravaganta, dar nu au venit cu un produs prost".

Preparatul lui Nico Lontras, in schimb, a atras foarte multe laude. Cu o singura exceptie: au uitat o folie de plastic la un desert, lucru care i-a costat primul loc.

O gheisa, un sarpe si o calatorie in jurul Asiei. Cele mai exotice preparate Top Chef... Tochitura romaneasca, in stil asiatic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x