Antena Căutare

Împreună în iubire și-n afaceri de 36 de ani: au ridicat un imperiu în domeniul farmaceutic şi au trecut peste orice obstacol. "24 din 24 unul lângă celălalt"

Povestea soţilor Viorica şi Constantin Chirciu, manageri de succes ai celui mai important producător de medicamente și vaccinuri de uz veterinar din România, este incredibilã. Cu 36 de ani de casnicie la activ, cei doi soţi contrazic toate teoriile care spun ca nu e bine sa lucrezi alãturi de partenerul de viaţã.

Povestea soţilor Viorica şi Constantin Chirciu, manageri de succes ai celui mai important producător de medicamente și vaccinuri de uz veterinar din România, este incredibilã. Cu 36 de ani de casnicie la activ, cei doi soţi contrazic toate teoriile care spun ca nu e bine sa lucrezi alãturi de partenerul de viaţã.

„Din 1983 noi am lucrat permanent în acelaşi laborator, în acelaşi birou. Deci am fost împreună 24 din 24 de ore. Mulţi spun că nu e bine să lucrezi cu soţia sau cu soţul, dar noi ne-am simţit la fel de bine şi în familie, şi în producţie”, povesteşte Constantin Chiurciu, la "TOTUL PENTRU DRAGOSTE".

Zina Dumitrescu vorbeşte la „Totul despre dragoste” despre unul dintre cele mai mari regrete ale sale: "Am stat toa... A cunoscut-o pe Coco Chanel, a lucrat pentru Elena Ceauşescu şi este nepoata unei contese poloneze. Zina Dumitrescu, o v...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x