Antena Căutare

Mirela Vaida a plâns pe tot parcursul interviului, alături de o invitată! Promisiunea unei mame pentru fiul bolnav: "Dacă nu mai poți, mami îți dă drumul..."

Simona Olaru a avut o copilărie fericită până când mama ei a murit iar tatăl ei și-a pierdut capacitatea de a mai lucra în urma unui accident de munca. O data cu maturitatea, fiecare lucru bun a venit, pentru ea, si cu o veste rea.

Simona Olaru a avut o copilărie fericită până când mama ei a murit iar tatăl ei și-a pierdut capacitatea de a mai lucra în urma unui accident de munca. O data cu maturitatea, fiecare lucru bun a venit, pentru ea, si cu o veste rea. Copilul său s-a născut cu o malformație rară și extrem de gravă.

Simona Olaru a vorbit, cu lacrimi în ochi, despre dificultățile prin care a trecut cu micuțul ei. Acesta a fost nevoit să suporte numeroase operații, încă de când avea doar câteva luni.

Emoționantă peste masură de povestea Simonei, Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi și a plâns neîncetat în timp ce invitata sa își spunea povestea dureroasă.

Totul pentru dragoste! Mihaela și Cătălin Fundament, un cuplu din familii de muzicieni: "A fost dragoste la prima v... Totul pentru dragoste! Raluca și soțul ei au format cuplul perfect, dar căsnicia lor s-a sfârșit urât: "Mi-am dorit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x