Antena Căutare

Mirela Boureanu Vaida, dezvăluiri despre rolul pe care-l va interpreta în musical-ul ”Mamma Mia!”: ”Am avut trei căsnicii eșuate, am rămas însărcinată, am făcut o fetiță și nu știu cine e tatăl!”

A mai rămas puțin timp până când musical-ul ”Mamma Mia!” va avea premiera în România, iar Anca Țurcașiu și Mirela Vaida au oferit o reprezentație cu totul și cu totul inedită, în direct, la ”Totul pentru dragoste”, unde au vorbit și despre proiectul inedit ce va avea premiera la sfârșitul lunii mai.

A mai rămas puțin timp până când musical-ul ”Mamma Mia!” va avea premiera în România, iar Anca Țurcașiu și Mirela Vaida au oferit o reprezentație cu totul și cu totul inedită, în direct, la ”Totul pentru dragoste”, unde au vorbit și despre proiectul inedit ce va avea premiera la sfârșitul lunii mai.

”Mai avem puțin, e foarte multă muncă, dar abia așteptăm. Premiera va avea loc la Sala Palatului, pe 24 mai.”, a spus Anca Țurcașiu.

De asemenea, Mirela Vaida a ținut să le dezvăluie telespectatorilor ce rol va interpreta în ”Mamma Mia!”: ”Am avut trei căsnicii eșuate, am rămas însărcinată, am făcut o fetiță și nu știu cine e tatăl!”, a spus ea despre Donna, rolul pe care-l va interpreta.

Aflați mai multe detalii despre acest proiect, în clipul de mai sus!

Peste de 60 de milioane de oameni din toată lumea s-au îndrăgostit de povestea și de muzica din "Mamma Mia!". Voulez Vous, S.O.S, Take a Chance on Me, Dancing Queen și multe alte hituri pe care le știți și le îndrăgiți fac din acest musical-fenomen o sărbătoare a iubirii, a familiei și a prieteniei.

Monica Davidescu, secretele relației pe care o are cu Aurelian Temișan: "Ne leagă respectul, înțelegerea și faptul ... Silvia Chifiriuc, dezvăluiri despre relația cu Petre Roman: "Nu a fost dragoste la prima vedere!" Ce i-a atras...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x