Imagini exclusive de la filmările de Revelion cu Dan Negru. Primele poze de la Revelionul Starurilor 2021

Avem primele imagini de la Revelionul Starurilor din 2021, care va fi joi, pe 31 decembrie, de la ora 22:00, la Antena 1. Încă de la primele ore ale dimineţii de 31 decembrie, telespectatorii se vor putea delecta cu momente inedite din programul de Revelion cu Dan Negru 2021.

Imagini exclusive de la filmarile de Revelion cu Dan Negru. Primele poze de la Revelionul Sarurilor 2021

Revelionul lui Dan Negru este una dintre cele mai urmărite emisiuni în fiecare an, el fiind cel care dă culoare întregului show. Ba chiar, "a face revelionul, acasă, cu Dan Negru" a devenit una dintre cele mai uzitate exprimări în ultimii aproximativ zece ani.

Revelionul Starurilor 2021 - prezentat de Dan Negru, la Antena 1

Anul acesta va fi el de-al 21-lea revelion prezentat consecutiv de Dan Negru, la Antena 1. „Prezint revelioane de 21 de ani şi ăsta e unul special, cu românii rămaşi acasă, aşa că era de neiertat ca în anul ăsta să lipsească programul ăsta de revelion. Ne ştim de 20 de Revelioane, vă spun cu părerea expertului, după aşa un an merită o petrecere cum nu s-a mai văzut. Revelionul Starurilor 2021!”.

Antena 1 aduce cel mai lung Revelion cu Dan Negru din istoria televiziunii din România

Citește și: Doamnele, în culisele Revelionului lui Dan Negru. Cum au fost fotografiate Ruby și Jojo

Momentele speciale ale nopții dintre ani vor fi cele dedicate măștilor, 12 la număr, câte una pentru fiecare lună a anului, artiștii din platou urmând să ghicească cine se ascunde în spatele lor, cu ajutorul indiciilor oferite de Dan Negru. Cu ajutorul măștilor, la Revelionul Starurilor 2021 vor veni personaje diverse, de la Hades la Pinocchio, de la Duhul lui Alladin, la Putin şi Trump, de la Diavolul Roşu şi până la Grinch, cu toţii le vor da mari bătăi de cap invitaţilor lui Dan Negru, în noaptea dintre ani.

Citește și: În noaptea de Revelion, de la ora 20:00, la Antena 1, Mirela Vaida, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu prezintă „Show și-așa”

Imagini exclusive de la filmarile de Revelion cu Dan Negru din 2021

VEZI MAI MULTE IMAGINI DE LA Revelionul cu Dan Negru 2021 ÎN GALERIA FOTO

Milioane de Români sărbătoresc în fiecare an Revelionul în compania celui mai faimos prezentator TV, Dan Negru și a altor vedete, la Antena1. Dan Negru reușește în fiecare an să strângă în jurul său cele mai de succes vedete de la noi din țară și cea mai mare audiență. Unele dintre cele mai îndrăgite persoane publice care vor încânta telespectatorii vor fi Jojo, Ruby, Jador, Vlăduța Lupău, Connect-R, Dorian Popa, Romică Țociu, Raluka, Dan Bittman și multe alte personaliăți care vor fi dezvăluite la momentul potrivit.

Revelionul Starurilor cu Dan Negru se vede și online, live, pe canalul Antena 1 din AntenaPlay. Îl poți urmări de pe orice dispozitiv, de oriunde ai fi. Abonează-te la spectacol > https://antenaplay.ro/revelion2021

Ultimele știri