Căutare Live

Când începe seria „Singur acasă” la Antena 1

Cel mai aşteptat film de Crăciun al tuturor timpurilor, Singur acasă, se vede la Antena 1. Începând din 4 decembrie 2021, în fiecare sâmbătă, Antena 1 surprinde magia sărbătorii şi îşi invită telespectatorii ca împreună cu întreaga familie să se bucure de aventurile savuroasei serii Singur acasă.

Seria „Singur acasă” se vede la Antena 1 începând din 4 decembrie 2021

Cu mesajul „Hai, România, să declanşăm magia!”, Antena 1 va difuza pe 4, 11 şi, respectiv, 18 decembrie 2021, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, cele trei părţi ale celei mai de succes comedii din toate timpurile.

Citește și: Joe Pesci și Macaulay Culkin, actorii din filmul "Singur acasă", adevărul despre relația lor pe platourile de filmare

Povestea care uneşte generaţiile de pretutindeni va aduce din nou zâmbetul pe chip şi bucuria în inimă, la Antena 1.

Detalii neștiute despre filmul Singur acasă. Ce a ieșit la iveală la 32 ani de la premiera celui mai popular film de Crăciun

Filmul Singur acasă, cu Macaulay Culkin, este cel mai popular film de Crăciun și a câștigat admirația publicului încă de la început. Iată câteva informații mai puțin cunoscute despre el.

Citește și: Singur acasă 2, Antena 1. Când vedem filmul copilăriei noastre la TV, conform programului

Cum i-a venit regizorului ideea pentru film

Ideea pentru Singur Acasă i-a venit lui John Hughes, regizorul filmului, după ce l-a văzut pe Macaulay Culkin jucând în pelicula Uncle Buck. În acel film e o scenă cu Macaulay în care el interoghează o bonă prin fanta din ușă pentru scrisori. În Singur Acasă regăsim o scenă similară, în care micuțul actor principal vorbește prin ușă cu Daniel Stern.

Macaulay nu a fost singurul din familia Culkin care a apărut în film

Macaulay Culkin a jucat rolului lui Kevin McCallister, dar nu a fost singurul din familia sa. Alături de el a jucat și Kieran, fratele mai mic al lui Macaulay. El a jucat rolul vărului lui Kevin, Fuller. Acela a fost rolul de debut al lui Kieran, iar de acolo s-a propulsat în lumea cinematografiei.

Citește și: Archie Yates, protagonistul din Singur Acasă 6. Cum arată actorul. Noi imagini din filmul abia lansat

Casa McCallister – atracție turistică

Casa familiei McCallister din filmul Singur acasă a devenit o atracție turistică. Aceasta se află în Winnetka, Illinois. Aproape toate scenele din film au fost filmate în casa cu 5 camere. În 2012, proprietarii acestei case, John și Cynthia Abendshien au decis să vândă casa pentru 1.585 milioane de dolari.

Lecții karmice pentru fiecare zodie. Ce semne îți transmit astrele
Experiențele anilor anteriori vin ca lecții karmice pentru fiecare zodie. Acestea trebuie...
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022 spune că nativii din zodiac au parte de un început de...
Parteneri
Beneficiile consumului de gutui. De ce recomandă nutriționiștii să le incluzi în dieta ta
Catine.ro
Ultimele știri
x