Căutare Live

Caravana X Factor ajunge in orasul lui Andrei Leonte. Oare si viitorul castigator va fi tot de la Iasi?

Caravana X Factor ajunge miercuri la Iasi, orasul din care provine castigatoul primului sezon, Andrei Leonte. Talentul moldovenilor si succesul lor la public a fost indelung confirmat. Vedete precum Mihaela Radulescu, Simona Gherghe, Daniel Buzdugan, Lora, Mihai Tristariu se afla in topul celor mai cunoscute si apreciate figuri din showbizul autohton si provin din Moldova. Moldovenii au acum o noua sansa de a se face remarcati. X Factor le ofera posibilitatea de a demonstra ca au factorul X si de a intra in cursa pentru marele premiu in valoare de 200.000 de euro.

Dupa ce a strabatut jumatate de tara, caravana X Factor ajunge miercuri in inima Moldovei. Razvan si Dani le dau intalnire romanilor pe 27 iunie la Palas Iasi, in Piata Stefan cel Mare. De la ora opt, toti cei care cred ca au factorul X sunt asteptati sa convinga ca au voce, charisma, pot face show si transmite emotie. Drumul lor spre celebritate poate incepe chiar acum.

Castigatorul primului sezon X Factor, desi s-a facut remarcat la auditiile din Bucuresti, vine din Moldova. Dupa ce a trait o perioada la Vaslui, Andrei Leonte s-a mutat la Iasi, orasul de care il leaga cele mai multe amintiri. Acolo a inceput sa se gandeasca serios sa faca muzica si tot la Iasi si-a trait adolescenta.

X Factor!
Afla in aceasta seara la Observator 19 ce acuzatii li se aduc celor care l-au ingrijit pe Adrian Nastase!... Programele Antenei 1, din nou prima optiune a romanilor! Observator 13, Observator 16 si Mireasa pentru fiul meu lider i...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri