Antena Căutare

Opt echipe de români inimoși se întrec în finala „Bravo, România!” pentru marele premiu de 20.000 de euro

Se anunță o seară plină de strălucire sâmbătă la finala emisiunii „Bravo, România!”. De la ora 20.00, Antena 1 difuzează ultima întrecere în pași de dans și triluri ale celor opt echipe câștigătoare din fiecare ediție a show-ului

Se anunță o seară plină de strălucire sâmbătă la finala emisiunii „Bravo, România!”. De la ora 20.00, Antena 1 difuzează ultima întrecere în pași de dans și triluri ale celor opt echipe câștigătoare din fiecare ediție a show-ului.

Opt ediții, opt echipe care au luptat pentru o cauză nobilă și au câștigat pentru aceasta câte 5.000 de euro, premiul fiecărei ediții, ore de repetiții istovitoare, multă muncă și nopți pierdute, dar și dăruire și talente nebănuite scoase la iveală pe scenă, toate au fost ingredientele unui show unic, în care românii au arătat că unindu-și forțele se pot distra, pot face spectacol și totodată pot ajuta.

În finală opt echipe se vor întrece în musicaluri de-a dreptul cuceritoare: vor spune povești pe ritmuri de muzică, vor îmbrăca haine speciale, vor evolua în decoruri care îi vor purta pe telespectatori în cele mai neașteptate locuri și timpuri. Cine va câștiga aprecierea juriului, ce momente savuroase vor avea loc în platou, dar și cine va pleca acasă cu marele premiu de 20.000 de euro, telespectatorii Antena 1 vor afla sâmbătă de la 20.30.

Echipe finaliste „Bravo, România!”

Articolul continuă după reclamă

Check This Out – Echipa angajaților de la Compania Națională Aeroporturi București a intrat în luptă pentru a sprijini Clubul de Aeromodelism și Rachetomodelism din cadrul Muzeului Aviației Henri Coandă. Au cântat și, spre suprinderea juraților, în prima ediție câțiva dintre ei au demonstrat că au și talent muzical. Deși în viața de zi cu zi sunt fie inspectori de zbor, fie funcționari la relații externe, fie IT-iști sau specialiști în resurse umane, aceștia au arătat că pot străluci pe scenă. Motivul pentru care au venit în emisiunea de la Antena 1 este susținerea clubului de la Pucioasa: pentru mulți aviația e mai mult decât o pasiune, e singura avuție pe care o au, iar clubul a dat de-a lungul anilor generații de campioni la pilotaj. Din păcate, nu există fonduri pentru pregătirea și susținerea lor la competiții, dar există mult talent și implicare.

RATB-iștii inimoși – Angajații RATB și-au unit forțele, au compus un imn special pentru emisiunea de la Antena 1, au dat totul pe scenă și au învins în ediția în care au participat, calificându-se pentru finală. Ei au sărit în ajutorul Adrianei, fiica unuia dintre vatmani, o fetiță care suferă de o boală cumplită. La doar două luni de la naștere, părinții Adrianei au aflat că fiica lor suferă de tetralogie fallot (Tetralogia Fallot este cel mai frecvent întâlnit defect cardiac congenital cianogen și constă de fapt în asocierea a patru anomalii anatomice). Afecţiunea este încadrată în bolile cu potenţial cianogen, cele care induc bebelușului încă de la naștere aspectul albăstrui, din cauza faptului că în urma acestui defect fluxul de sânge oxigenat din circulația sistemică devine necorespunzător nevoilor. Problemele Adrianei s-au ţinut lanţ, iar părinţii sunt depășiți de această situație. Fetița are nevoie cât de curând de o nouă operație, ce costă peste 250.000 de milioane, bani pe care părinții nu au de unde să îi dea.

Prestopizzarii – Știu să facă pizza, dar și show. Echipa lor a reușit să spună o poveste savuroasă pe scena „Bravo, România!” și așa a intrat în finală. Luptă pentru a-și ajuta o colegă: familia Smărăndescu, soții Dana și Theodor, au avut probleme atunci când și-au dorit să devină părinți, Dana a pierdut două sarcini înainte să o aibă pe prima lor fiică, Claudia. Din păcate, fetița s-a născut cu strabism convergent și a trebuit să fie operată de două ori. De asemenea, ea s-a născut și cu o displazie la nivelul șoldului și a trebuit să poarte o proteză până la vârsta de 12 luni. În anul 2002 s-a născut cea de-a doua fetiță a familiei, Andreea Lorena. Problemele lor însă nu s-au oprit. Acum 11 ani Theodor a facut un accident vascular în urma unei malformații artero-venoase. A fost operat de malformație artero-venoasă cu o aparatură care nu exista în țară până atunci. Apoi a fost depistat cu boala Lyme. În prezent, atât Theodor, cât și familia se luptă în primul rând cu gândul că boala avansează, iar posibilitățile lor sunt sub nivelul financiar necesar pentru a-i garanta tratamentul lunar.

Bărboșii – Au un look care cu greu poate fi trecut cu vederea, dar și multă energie pe scenă. Unde apar ei, se face show. Bărboșii și-au unit forțele la Antena 1 pentru a susține o poveste parcă desprinsă din filme: aceea a Gabrielei, o femeie de 39 de ani care a înlocuit dependența de alcool cu sportul, atletismul salvându-i viața și ajutând-o să devină multiplă campioană națională și balcanică a României. Destinul ei s-a schimbat radical în momentul în care în viața ei a apărut Mihai, cel care avea să-i devină antrenor. Cu un „hai să alergăm” a început drumul ei pe calea sportivă. Mihai fost și el sportiv de performanță la atletism, dar a renunțat în urma unui atac cerebral. Nu s-a dat bătut și a devenit antrenor. În prezent el are o echipă pe care o antrenează o dată pe săptămână în București pentru diferite sporturi. Antrenată de Mihai, Gabriela a câștigat medalii peste medalii și a bătut recordul la Balcaniadă la secțiunea veteran la 2.000 de metri obstacole.

Move On – sunt campioni la gimnastică și fitness, antrenează mii de oameni, au câștigate medalii peste medalii și sunt obișnuiți cu competiția. Au venit la „Bravo, România!” pentru că vor să ajute niște copii talentați, mici campioni, cea mai frumoasă împlinire a comunei Berzunți, un loc în care neajunsurile par să fi oprit timpul în loc. Copiii sunt antrenați de un suflet devotat sportului, antrenorul Sorin Iordache, care nu de puține ori i-a susținut pe acești copii din modestele fonduri proprii. Sorin este antrenor de lupte libere la clubul CSM Onsești. Ideea lui a pornit de la copiii pe care îi vedea că abandonează școala. Astfel s-a gândit că dacă va înființa această sală de sport, copiii vor veni aici din plăcere. Toți copiii antrenați în această sală de sport au luat medalii la campioantele naționale, în ciuda neajunsurilor materiale și a condițiilor grele în care se antrenează.

Per Amore – Sunt un grup de voluntari, printre care și două măicuțe, de la Asociația Don Orione care au intrat în show pentru Rareș, un puști de-a dreptul cuceritor, a cărui poveste e o lecție de viață pentru toți. Rareș s-a născut cu o malformație congenitală gravă. Medicii au spus că nu va trăi, dar băiatul a demonstrat că este un învingător. Chiar dacă a făcut peste 13 operații, cel mic tot nu poate să meargă, așa că se deplasează cu ajutorul unui scaun cu rotile. Rareș are nevoie de bani pentru o intervenție chirurgicală pe care părinții nu și-o pot permite. Rareș s-a născut cu cea mai gravă formă de „spina bifida”, iar în urma acestui diagnostic medicii nu îi dădeau nicio șansă de supraviețuire. De la acest defect al dezvoltării tubului neural au apărut și alte probleme, astfel că la numai trei săptămâni Rareș a fost operat de urgență de hidrocefalie. Acum doi ani, mama lui a realizat o campanie de strângere de fonduri și a reusit sa îi pună lui Rareș proteze, astfel încât acum poate să stea în picioare aproximativ 40-45 minute pe zi.

Ladies First – Femeile de afaceri de la BWFR – Business women forum Romania sunt pline de încredere și au o energie fantastică. Deși au un program foarte aglomerat, au urmat cu sfințenie un program strict de repetiții, s-au pregătit la muzică și dans și au dat tot ce au putut pentru ca visul lor să meargă mai departe: ajutorul pe care vor să-l aducă celor 30 de copii ai Asociației Copiilor cu sindrom Down din Capitală, asociație care își dorește să ofere acestora o gamă largă de activități – de la ludoterapie, la ergoterapie sau logopedie – pentru integrarea în societate a acestor copii.

Ro Army – echipa Brigăzii 30 Gardă „Mihai Viteazu” a sărit în ajutorul Asociației Veteranilor Militari și Veteranilor cu dizabilități din București Aceasta își propune să construiască primul centru de refacere, recuperare și reabilitare pentru militarii veterani si veteranii cu dizabilitati. Militarii care poartă urmele războaielor din Irak şi Afganistan strâng bani pentru un centru de refacere şi tratament. Întorşi din misiunile în care țara i-a trimis, după luni de spitalizare şi nenumărate operaţii, au nevoie de îngrijiri pentru tot restul vieţii. Sunt aproape 200 de militari români răniţi în războaiele din Balcani, Irak şi Afganistan. Vor să poată fi tratați acasă, să facă recuperare aici și să nu mai fie nevoiți să meargă peste hotare la tratamente.

Ce drăguţ! Cristina şi Andrei de la "Mireasă pentru fiul meu", în rol de părinţi! Au surprins pe toată lumea... Viorele, Viorele, ai o "de 2Xfemeie!" Oana Lis a ajuns la 100 de kilograme: "Mă simt foarte singură. Nu a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 22 noiembrie 2024. Mihai Găinușă și Oana Paraschiv luptă pentru visul lui Tudor de a ajunge un mare pianist
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 22 noiembrie 2024. Mihai Găinușă și Oana Paraschiv luptă pentru visul lui Tudor de a ajunge un mare pianist Vineri, 22.11.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x