Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:00Sacrificiul

AntenaPlay lanseazã o aplicaţie nouã pentru Smart TV

Veşti bune pentru cei care urmãresc online emisiunile de la TV. Aplicaţia AntenaPlay este de acum disponibilã şi pe Philips și Sony Smart TV cu sistem de operare Android TV.
AntenaPlay aduce bucuria și divertismentul direct în casa telespectatorilor, pe propriile lor televizoare, oferindu-le acestora posibilitatea de a-şi urmãri emisiunile şi serialele preferate din AntenaPlay oricând doresc.

“Popularitatea televizoarelor Smart este într-o continua creștere de aceea este important să avem un produs care să răspundă nevoilor abonaților noștri. AntenaPlay este un produs care oferă foarte mult conținut video (servicii video-on-demand și canale live) și este necesară updatarea constantă a aplicației disponibilă pe toate device-urile. În prezent găsiti noua aplicație pe Philips și Sony Smart TV cu sistem de operare Android TV și se află în curs de up-grade aplicația AntenaPlay pentru televizoarele Samsung Smart TV cu sistem de operare Tizen (data estimată de lansare martie 2018) și televizoarele LG cu sistem de operare WebOS (data estimată de lansare finalul lunii martie 2018).” a declarat Gusti Roman, Head of Digital Antena TV Group.

Aplicația pentru noua generație de televizoare inteligente cu Android TV poate fi descarcată din Google Play play.google.com/store. Iatã care sunt device-urile de pe care se poate urmãri online platforma AntenaPlay: https://antenaplay.ro/unde-pot-vedea.

Platforma online AntenaPlay oferă 6 canale TV LIVE (Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Happy Channel, Zu TV, Antena International), 3 canale exclusive (Antena Monden, Comedy play, Cook&Play), conținut exclusiv, emisiunile tale preferate și stiri de ultima oră în format video-on-demand, conținut video care poate fi urmărit și după ce s-a difuzat la TV.

Experimentează şi tu noua aplicaţie AntenaPlay! Intră pe cea mai mare platformă online de conţinut video din România!