Ce are în comun Anna Faris cu personajul său din “Mom”, serialul de comedie care se lansează, astăzi, la Happy Channel

 
+3 click pentru
galerie

Mamă pe micul ecran, dar și în viața de zi cu zi! Anna Faris, protagonista serialului de comedie “Mom”, care va începe astăzi (9 octombrie), de la ora 22.00, la postul de televiziune Happy Channel, are un băiețel superb în vârstă de cinci ani, pe nume Jack.

Cunoscută publicului din filmele „ScaryMovie“, „What’s Your Number“ şi „Dictatorul“, Anna Faris va putea fi urmărită începând de astăzi (9 octombrie), la Happy Channel, în “Mom”, de luni până joi, de la ora 22.00, unde o interpretează pe Christy.

În serial, ea este ospătăriță la un restaurant sofisticat din Napa Valley. Christy își crește singură cei doi copii. Nu mai bea de patru luni și încearcă să fie o mamă cât mai bună. Sobrietatea îi este însă testată, atunci când Bonnie(interpretată de Allison Janney), mama sa alcoolică aflată și ea în recuperare, reapare în viața sa.

În viața de zi cu zi, celebra actriță este mama unui simpatic puști în vârstă de cinci ani, pe care-l cheamă Jake.  Ea și tatăl copilului, Chriss Pratt, au divorțat în această vară, după o căsnicie de opt ani. Cei doi actori au preferat să fie discreți și au ținut departe de presă adevăratul motiv al despărțirii.

Pe Anna Faris, telespectatorii o pot urmări de luni până joi, de la ora 22.00, în serialul de comedie “Mom”, în exclusivitate la postul de televiziune Happy Channel! Fii cu ochii pe Happy!

Sursa foto (Anna și Jack): Instagram

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe