Cine o va înlocui pe Mirela Boureanu Vaida la „Mireasă pentru fiul meu”? Decizia este neașteptată!

 

 Mirela Boureanu Vaida a început numărătoarea inversă până la momentul când va trebui să renunţe la emisiunea „Mireasă pentru fiul meu” pentru a-şi aduce pe lume băieţelul. Prima variantă posibilă luată în calcul pentru înlocuirea Mirelei a fost deja făcută public.

Mirela Boureanu Vaida a stat de vorbă cu Mara Bănică, Adriana și Valentin, despre cea mai fierbinte întrebare a momentului: cine o va înlocui pe îndrăgita prezentatoare?

Unul dintre zvonuri a venit chiar din partea celor doi îndrăgostiți, care au dezvăluit că se așteaptă ca Mara Bănică să îi ia locul.

                                                                    Ies la iveală noi zvonuri

"Am vorbit despre doamna Mara că am auzit că vă poate înlocui în emisiune", a mărturisit Adriana la "Mireasă pentru fiul meu", de la Antena 1.

Vaida a întrebat direct, fără să stea pe gânduri: "Mă înlocuieşti, Mara?"

 Mirela Boureanu Vaida are probleme de sănătate! Însărcinată în câteva luni, vedeta trece prin momente grele: "Nu pot să mă tratez!"

"Băi, nu ştiu, şi eu mă întreb! Sincer, nu ştiu! Şi pe mine mă întreabă toată lumea. Ajung uneori să-i înţeleg şi pe cei din casă, care-şi fac tot felul de scenarii", a venit răspunsul Marei Bănică.

Sursa: Spynews

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe