Live acumSerial: Fetita mea
Prime Time 20:30Chefi la cuţite

Elly şi Cristian, foşti concurenţi la "Mireasă", au făcut anunțul: "Un nou membru în familie". Fanii i-au felicitat!

Elly şi Cristian, foşti concurenţi la "Mireasă pentru fiul meu", și-au anunțat fanii pe Facebook că familia lor se mărește. Amorezii şi-au mai achiziţionat un...căţel, semn că-şi doresc să se responsabilizeze. Și dacă ar fi să ne luăm după zicala „întâi un câine, apoi un copil”, înseamnă că cei doi au gânduri mari.

Elly şi Cristian, foşti concurenţi la "Mireasă pentru fiul meu", și-au anunțat fanii pe Facebook că familia lor se mărește. Amorezii şi-au mai achiziţionat un...căţel, semn că-şi doresc să se responsabilizeze. Și dacă ar fi să ne luăm după zicala „întâi un câine, apoi un copil”, înseamnă că cei doi au gânduri mari.

Deseori, fanii i-au întrebat când vor avea un copil, însă Elly şi Cristian au evitat să răspundă. Astăzi, cei doi foşti concurenţi la "Mireasă pentru fiul meu" au postat pe Facebook o imagine cu doi câini, cel pe care l-au crescut ei şi încă unul. "Un nou membru în familie?", au scris aceştia. E posibil ca îndrăgostiții să aibă temeri înainte de a avea un bebeluș, așa că au luat-o treptat și aşteaptă momentul potrivit pentru a avea un copil şi se antrenează cu animăluţele de companie care se ştie că îi responsabilizează pe cei care le deţin.

E scump rău cățelușul, nu-i așa?

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro