Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Sacrificiul

Emisiune nouă la Antena Stars! Gabriela Cristea, gazda emisiunii „Like a star”, dezvăluiri din culisele primei ediții

Toamna se numără bobocii şi premierele. Colegii noştri de la Antena Stars au lansat „Like a star”. Gabriela Cristea, gazda emisiunii, a povestit, pentru Observator 12, cum a fost prima ediţie.

Toamna se numără bobocii şi premierele. Colegii noştri de la Antena Stars au lansat „Like a star”. Gabriela Cristea, gazda emisiunii, a povestit, pentru Observator 12, cum a fost prima ediţie.

Formatul a fost gândit ca un experiment social-media, în care online-ul se va îmbina perfect cu offline-ul. Iar ca să fie vedete în viaţa reală, cei 12 concurenţi vor trebui să cucerească, mai întâi, inimile cât mai multor urmăritori pe Instagram.

„Regula este că nu e nicio regulă! Avem de fapt o singură regulă: cea a bunului simț, pentru că nu am vrea conflicte și situații conflictuale. Fiecare este liber să se manifeste în așa fel încât să atragă votul telespectatorului”, a explicat Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la noi, va reveni, începând din 21 octombrie, pe micile ecrane, la cârma emisiunii Like a star!, de la Antena Stars. Aceasta le propune telespectatorilor un experiment social media, în care 12 concurenţi , ce vor locui împreunã în toatã aceastã perioadã, vor avea drept scop atragerea unui numãr cât mai mare de urmãritori pe o platformã social media.

Emisiunea este difuzatã de luni pânã vineri, în intervalele 18:45-20:45 şi 00.00-01.00 şi sâmbãta, de la 18:45 la 20:45.

„Mă bucur tare mult că mă întorc în televiziune şi, mai ales, mă bucur că o fac într-un proiect în care cred mult. Cred cã suntem cu toţii de acord cã platformele social media au devenit parte din viaţa noastrã. Trebuie sã recunosc cã viaţa ni s-a schimbat foarte mult de când am devenit pãrinţi pentru a doua oarã, însã mã simt pregãtitã 100% sã revin pe piaţa media. Am toatã susţinerea soţului meu, ceea ce este cel mai important pentru mine în acest moment. Consider cã experienţa mea în televiziune mã va ajuta atât pe mine, sã mediez conflictele sau situaţiile confuze care ar putea apãrea în casã, cât şi pe ei, pentru cã sunt hotãrâtã sã le pun la dispoziţie toate sfaturile mele pentru a-i ajuta pe cei 12 concurenţi sã se afirme! Va fi un experiment social interesant, pe care abia aştept sã îl descoperim împreunã, cãci vã dau întâlnire zilnic!”, a declarat gazda emisiunii.

Zilnic, în casa Like a star!, cei 12 concurenţi vor trebui sã pregãteascã un moment video care sã îi punã cât mai bine în valoare, prin orice mijloace artistice, creative şi originale, în faţa camerei de filmat, şi prin intermediul cãruia sã îşi atingã scopul: sã atragã simpatia publicului şi, implicit, un numãr cât mai mare de urmãritori pe conturile personale de Instagram.

La sfârşitul fiecãrei sãptãmâni, în cadrul ediţiei de galã, difuzatã sâmbãta, de la 18:45 la 20:45, se va nominaliza un star al sãptãmânii, bazat pe votul celor din casã. Star-ul sãptãmânii primeşte o stea şi dreptul de a stabili regulile în casã timp de o sãptãmânã. La fiecare eliminare sau abandon, un nou concurent va avea ocazia sã intre în casã, astfel cã în toatã perioada difuzãrii castingul rãmâne deschis.