Live acumObservator 06
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

În exclusivitate pentru Observator, Alessandra Stoicescu a filmat noul cartier general al NATO din Bruxelles

Alessandra Stoicescu, viitoarea gazdă a Observatorului a filmat în exclusivitate în centrul de comandă al Alianței Nord-Atlantice, locul în care se iau deciziile cruciale pentru ordinea mondială.

Alessandra Stoicescu

Alessandra Stoicescu va fi astăzi invitată în platoul Observatorului de la ora 19, locul în care din această primavarã va prezenta cele mai importante ştiri ale zilei, la Antena 1.

În această seară, telespectatorii vor putea urmări primul ei material din seria de reportaje și interviuri exclusive, serie care îi va duce pe aceștia în locuri în care niciun alt jurnalist nu a mai avut acces până acum.

În exclusivitate pentru Observator, Alessandra Stoicescu a filmat noul cartier general al NATO din Bruxelles, un complex de un milard 200 de milioane de euro.

Noua casă a Alianţei Nord-Atlantice este o construcţie impresionantă din sticlă şi fier beton, de forma unor palme care protejează. Este singura clădire din lume în care se află 29 de ambasade sub acelaşi acoperiş. Este un loc grandios şi copleşitor în care se simte energia unor momente cruciale din istoria recentă.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro