Intact Media Academy, locul în care visurile devin realitate. Poveștile oamenilor de televiziune formați în academia de vedete!

 
+2 click pentru
galerie

Televiziunea a reprezentat dintotdeauna un miraj pentru mulți dintre noi, iar posibilitatea de a deveni cunoscut într-o țară întreagă prin intermediul micului ecran i-a atras în primul rând pe tineri. La fel de adevărat este că nu e ușor să faci televiziune la nivel profesionist, dar atunci când în spatele tău se află oameni care au ridicat această meserie la rang de artă, totul pare și este posibil. 

Intact Media Academy sau IMA, cum este deja recunoscută în întreaga Românie este o adevărată fabrică de creat vedete. Nu, nu spunem vorbe mari. Este realitatea pură. An de an, sălile de curs, studiourile și profesorii-vedetă construiesc oameni de televiziune. Prezentatori, reporteri, redactori, cameramani, sunetiști, toți învață de la cei mai buni pentru a deveni cei mai buni.

Omul care a creat, a crescut și a dezvoltat Intact Media Academy este unul dintre cele mai respectate nume din istoria televiziunii contemporane. Alessandra Stoicescu a fost cea care a crezut în acest proiect, iar timpul i-a dovedit că nu s-a înșelat. În fiecare generație de absolvenți IMA au existat profesioniști de care întreg peisajul audio-vizual are nevoie.Și ce exemplu poate fi mai potrivit decât cel al Iulianei Pepene, una dintre ultimele vedete lansate pe orbită de către Sandra Stoicescu și IMA. Cursurile urmate în academia de televiziune au transformat-o într-una dintre figurile emblematice ale Antenei 1, iar Iuliana recunoaște cât de mult au ajutat-o sfaturile celor care și-au dedicat întreaga viață unui țel: „Intact Media Academy este locul în care am învățat totul, locul care m-a transformat în ceea ce sunt astăzi. Dacă cineva vrea să învețe televiziune, IMA este locul perfect și nu o spun doar să impresionez pe cineva. Este purul adevăr. După trei luni de cursuri am intrat într-o perioadă de bootcamp în care am experimentat şi am muncit ca un adevărat jurnalist. Contactul cu energia redacţiei, fluxul de informaţie, curiozitatea iţi dau dependenţă. Pentru cei care vor să cunoscă acest domeniu, IMA este o mare oportunitate.”, spune prezentatoare rubricii Meteo din cadrul Observatorului.

Iuliana a acceptat invitația și totodată provocarea fondatoarei IMA, Alessandra Stoicescu, de a le explica tinerilor cât de important este să ai mentorii și profesorii cei mai buni dacă îți dorești o carieră de succes în televiziune. Și așa, dintr-o joacă, a ieșit un „live” savuros realizat în platourile de la Intact Media Academy.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe