“Sezonul Cireșelor” (“Cherry Season” aka “Kiraz Mevismi”) dă startul primăverii, la Happy Channel

 
+3 click pentru
galerie

Noua săptămână aduce o mare premieră pentru telespectatorii happy! Serialul turcesc “Sezonul Cireșelor” (“Cherry Season” aka “Kiraz Mevismi”) deschide anotimpul iubirii, la Happy Channel, din 27 februarie, de luni până vineri, de la 20:00.

Viața este un joc magic și niciodată nu vei uita prima parte din ea. Prima privire, primul zâmbet, prima dragoste, prim dezamăgire și cel mai important, prima inimă sfărâmată… însă e timpul să ai curaj, să crezi în tine și să-ți declari iubirea în “Sezonul Cireșelor” (“Cherry Season”), la Happy Channel!

“Sezonul Cireșelor” (“Cherry Season”) spune povestea lui Öykü (Özge Gürel), o tânără determinată care își dorește să devină un designer vestimentar celebru. Încă din copilărie a fost îndrăgostită de Mete (Daghan Kulegec), fratele celui mai bun prieten al ei, însă sentimentele lor nu au fost reciproce. Öykü ajunge să îl cunoască pe Ayaz (Serkan Çayoğlu), cel mai bun prieten al lui Mete. Ayaz este fiul unui fashion designer cu renume, care ar putea să o ajute pe tânăra Öykü să îşi realizeze visurile. După ce se întâlnesc nimic nu va mai fi la fel. Destinul pare să le unească drumurile, iar de aici, o serie de peripeții, momente romantice presărate cu umor, dar și situații limită care vor schimba destinele personajelor din serial.

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu, doi dintre cei mai fumoși și talentați actori din noua generație de artiști din Turcia, vin la Happy Channel într-un serial fenomen, care a cucerit milioane de telespectatori: “Sezonul Cireșelor” (“Cherry Season”), o poveste despre dragoste, prietenie, întâlniri și întâmplări ce stau sub mâna destinului.

Telespectatorii îi vor remarca lui Özge Gürel nu doar jocul actoricesc, dar și vocea specială, ea fiind și cântăreață. În “Sezonul Cireșelor”, Özge interpretează piesa “Affet” de pe albumul ei personal “12 Hearts”. Pentru Serkan Çayoğlu, rolul din “Sezonul Cireșelor” reprezintă o premieră, fiind primul rol principal din cariera sa.

Iar de la 21:00, telespectatorii vor trăi cele mai tulburătoare răsturnări de situație în “Love Story”, o poveste de iubire care ajunge la final vineri, pe 3 martie, la Happy Channel!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe