Antena Căutare

„Gata! Mi-a ajuns! Nu mă mai interesează premiul”. Sorin Brotnei simte că a ajuns la capătul puterilor, la „Ultimul Trib”   

Sorin Brotnei a spus că simte că a ajuns la capătul puterilor, în ediția de vineri a emisiunii „Ultimul Trib”, și că nu îl mai interesează premiul.

Sorin Brotnei a spus că simte că a ajuns la capătul puterilor, în ediția de vineri a emisiunii „Ultimul Trib”, și că nu îl mai interesează premiul.

„Pentru mine nu mai contează premiul din momentul acesta! Gata! Oficial! Mi-a ajuns! Extenuarea e atât de mare încât, pentru mine, nu mai contează premiul, care este foarte mare, sunt foarte mulți bani. Sunt oarecum resemnat, asta nu înseamnă că nu o să dau tot la probe, dar o să dau atât cât o să pot”, a spus Sorin Brotnei.

„Probabil că până aici mi-a fost, probabil că nu merit banii aceștia. Poate că aceasta este limita la care am ajuns...”, a adăugat el.

Ioana Șulea a mărturisit că Sorin Brotnei a vrut la un moment dat să renunțe, spunând că este obosit.

Urmăriți clipul de mai jos din emisiunea „Ultimul Trib”.

Legaţi de mâini şi de picioare, la proba de salvare! Cea mai chinuitoare probă pentru concurenți, la „Ultimul Trib” – Vi... Daniel Chiriţă, pedepsit la „Ultimul Trib”, după ce a abandonat proba de salvare! Intră direct la duel. „Nu am știut”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x