Antena Căutare

ULTIMUL TRIB. EDIȚIA 6. Luptă ACERBĂ pentru o masă copioasă, înfrângere USTURĂTOARE și tensiuni între Crocodili

ULTIMUL TRIB. EDIȚIA 6. O luptă acerbă pentru o masă copioasă, la cea mai dificilă probă de până acum, o înfrângere usturătoare pentru concurenta care a fost eliminată și tensiuni între Crocodili au fost evenimentele care s-au petrecut în cea de-a șasea ediție a emisiunii „Ultimul Trib”.

ULTIMUL TRIB. EDIȚIA 6. O luptă acerbă pentru o masă copioasă, la cea mai dificilă probă de până acum, o înfrângere usturătoare pentru concurenta care a fost eliminată și tensiuni între Crocodili - pentru rolul de căpitan al echipei, au fost evenimentele care s-au petrecut în cea de-a șasea ediție a emisiunii „Ultimul Trib”.

ULTIMUL TRIB. EDIȚIA 6. Cel de-al șaselea episod al emisiunii „Ultimul Trib” a început cu Ema Șerban și Paula Chirilă pregătindu-se de duel, după ce echipele din care fac parte, Cameleonii, respectiv Lemurii, le-au nominalizat să se confrunte. Cele două au spus cu ce gânduri pleacă la război.

În satul malgaș, Ema Șerban și-a făcut bagajul, „pentru orice eventualitate”.

ULTIMUL TRIB. EDIȚIA 6. Luptă ACERBĂ pentru o masă copioasă, înfrângere USTURĂTOARE și tensiuni între Crocodili

ULTIMUL TRIB. EDIȚIA 6. Proba pentru eliminare din cea de-a șasea ediție a emisiunii „Ultimul Trib” a fost marcată de o răsturnare de situație uluitoare. Concurenta care părea să fie în avantaj a pierdut, din cauza unor probleme de echilibru.

Ema Șerban a plecat acasă, iar Paula Chirilă a rămas în Madagascar. Ema Șerban, care s-a autosacrificat pentru a intra la acest duel, a spus ce lecție a primit prin această înfrângere.

ULTIMUL TRIB. EDIȚIA 6. Rezultatul probei de eliminare a fost primit cu neîncredere de Cameleoni, în satul malgaș, și cu surprindere de Lemuri, pe insula pustie. Paula Chirilă a pășit victorioasă pe nisipul insulei. Ema Șerban le-a lăsat o scrisoare colegilor ei.

ULTIMUL TRIB. EDIȚIA 6. Luptă ACERBĂ pentru o masă copioasă, înfrângere USTURĂTOARE și tensiuni între Crocodili

ULTIMUL TRIB. EDIȚIA 6. O nouă probă la „Ultimul Trib” a adus noi neînţelegeri între concurenţi - alegerea căpitanilor s-a dovedit a fi dificilă în echipa Crocodililor, unde au apărut divergenţe.

ULTIMUL TRIB. EDIȚIA 6. O masă plină cu fripturi, legume, cartofi prăjiți, fructe, salate, ouă, lapte, dar și vin, bere și un tort de ciocolată a fost recompensa pentru care Căpitanii echipelor au luptat în această seară.

În plus, aceștia au putut câștiga și o saltea care le-ar putea face traiul și mai ușor în teritorii și ar fi chiar un articol de lux pe insula pustie.

ULTIMUL TRIB. EDIȚIA 6. Luptă ACERBĂ pentru o masă copioasă, înfrângere USTURĂTOARE și tensiuni între Crocodili

Dima Trofin, din tribul Lemuri, a câștigat proba căpitanilor, extrem de dificilă, astfel că masa copioasă va merge exact acolo unde era cea mai mare nevoie de ea – pe insula pustie.

ULTIMUL TRIB. EDIȚIA 6. Dima Trofim s-a întors victorios pe insula pustie, extaziindu-și coechipierele flămânde prin masa copioasă pe care a reușit să o câștige.

EXTAZ pe insula pustie, la „Ultimul Trib”! Lemurii, în al nouălea cer! „Am făcut câțiva oameni fericiți, exact ca în Evu... Paula Chirilă a luptat să rămână în „Ultimul Trib”, după ce colegii au trimis-o la duel: „M-au sacrificat, acesta este a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x