Vara cu 100 de idei. Dan Badea, dezvăluire neașteptată! Ce a făcut după ce a fost admis la teatru: „A fost memorabil”

Dan Badea, îndrăgitul prezentator al emisiunii „iUmor”, a surprins publicul cu o dezvăluire neașteptată, în cadrul campaniei „Vara cu 100 de idei”.

Dan Badea și-a uimit fanii cu o dezvăluire neașteptată făcută în cadrul campaniei „Vara cu 100 de idei”

Antena 1

„Vara cu 100 de idei” este campania realizată de vedetele Antenei 1 pentru ca tu să ai o vară de neuitat. Starurile ți-au pregătit momente speciale și idei de pus în practică pentru ca tu să ai 100 de zile de vară la superlativ.

Dan Badea, simpaticul prezentator al emisiunii „iUmor”, a decis să accepte provocarea acestei campanii și ne-a surprins cu detalii mai puțin știute despre el și trecutul său.

Ce a dezvăluit Dan Badea pentru campania „Vara cu 100 de idei ” de la Antena 1

În cadrul campaniei „Vara cu 100 de zile”, vedeta de la Antena 1 a povestit care a fost cea mai memorabilă vară a sa. Se pare că o vacanță de neuitat a fost cea în care a devenit student, iar detaliile sunt savuroase:

„Cea mai memorabilă vară a fost vara în care am luat examenul la actorie, am intrat al cincilea. Nu contează ce s-a întâmplat, ideea este că a doua zi...Noi eram o gașcă mai mare, ne pregăteam cu Petrică Gheorghiu pentru actorie, doar eu am intrat parcă...Ideea e că toți cei care au picat eu mers a doua zi la mare, doar eu am mers la cules porumbul, să îmi ajut bunicii. Deci, o vară memorabilă!”, a zis acesta amuzat.

Citește și: Vara cu 100 de idei. Cătălin Rizea a dezvăluit un detaliu neașteptat despre Adda: „Asta mă bucură enorm, îți dai seama”

De asemenea, atunci când a fost întrebat despre locurile pe care le preferă pentru o vacanță, Dan Badea a mărturisit unde i-ar plăcea să se mute, dar și ce înseamnă vacanța, în opinia sa.

„Mi-ar plăcea să trăiesc în Barcelona, aș un sentiment așa pentru acel oraș. Și dacă ar fi pentru vacanță...E bine peste tot, e bine și la Sulina. Oriunde e bine în vacanță. Dacă e să fie vacanță, e bine și în fața televizorului, numai vacanță să fie. Sentimentul contează, când știi că ești în vacanță și nu ai nimic de făcut”.

Totuși, care este cea mai mare dorință a lui Dan Badea pentru această vară, dar și cel îl supără cel mai mult atunci când e perioada vacanțelor?

dan badea

Dan Badea, prezentatorul emisiunii „iUmor” de la Antena 1

„Cel mai mult vara asta mi-ar plăcea ca lumea să își revină la normal, să putem să mergem la spectacole liniștiți, să putem să stăm pe plajă liniștiți, să ne vedem la terase, să mergem la munte, la mare, să ni se joace copiii. Cel mai mult mi-ar plăcea să nu mai existe Covid vara asta, să-l prăjească soarele. Mi-aș dori vara asta să am timp să călătoresc mai mult, atât în țara noastră minunată, cât și în străinătate, mai ales că se poate acuma. Să mă văd cu prietenii, să am parte de o familie minunată alături de familie...Dar o să am multă treabă. Cel mai tare vara mă supără dacă nu sunt liber, dacă sunt ocupat tot timpul. Cel mai tare mă enervează căldura excesivă și zilele ocupate”, a glumit acesta.

Citește și
colaj de imagini cu simona halep si toni iuruc
Cine sunt fostele soții ale lui Toni Iuruc. Partenerul Simonei Halep a mai fost căsătorit de două ori
Cine sunt fostele soții ale lui Toni Iuruc. Partenerul Simonei Halep a mai fost căsătorit de două ori
colaj de imagini cu petrica cercel si ionut cercel
Ultimul interviu al lui Petrică Cercel. Era înconjurat de toată familia și a zâmbit încontinuu
Ultimul interviu al lui Petrică Cercel. Era înconjurat de toată familia și a zâmbit încontinuu
imagine cu o chelneriță
O chelneriță a dat un bilet pe furiș unui băiețel care lua masa cu părinții săi. Ceea ce a urmat e neașteptat. Ce scria pe hârtie
O chelneriță a dat un bilet pe furiș unui băiețel care lua masa cu părinții săi. Ceea ce a urmat e neașteptat. Ce scria pe hârtie
Mai multe articole

Ce alte detalii a mai dezvăluit Dan Badea și ce mesaj transmite telespectatorilor? Află urmărind clipul video de mai sus din campania „Vara cu 100 de idei”.

Despre campania „Vara cu 100 de idei ” de la Antena 1

Campania „Vara cu 100 de idei” începe la Antena 1. Anul acesta, primele 100 de idei de vară vin de la Antena 1. După succesul înregistrat în fiecare an al campaniei #varacu100dezile, anul acesta Antena 1 vine cu o nouă abordare, sub forma primelor 100 de idei de petrecut vara.

Cu idei proaspete, abordări complet neașteptate și amuzante, vedetele Antena 1 se întrec în idei proaspete care să îi inspire pe cei de acasă pentru a avea o vară cât mai frumoasă. Și nu în orice fel! Campania #varacu100deidei va fi întregită de o serie de ilustrații animate, în spiritul vacanței de vară.

Mesajul acestei campanii le oferă telespectatorilor o experienţă completă, trăită pe o platformă multimedia 360˚, pe site-urile grupului și pe AntenaPlay, cea mai mare platformă de conținut video din România.

Descarcă aplicația Antena 1 și trimite-ne și tu cele mai tari și sărite de pe fix idei de-a petrece o vară de neuitat!

Parteneri
3 tipuri de aplicații recomandate femeilor. Ce platforme trebuie să ai pe telefon
Printre numeroasele aplicații recomandate femeilor se numără platforme ce pot ajuta utilizatorii la nivel psihic, dar și fizic. Platformele au avansat de-a lungul anilor și acum oferă opțiuni ce pot ușura viața utilizatorilor.
Catine.ro
Ultimele știri