Vara cu 100 de idei. Diana Munteanu a dezvăluit ce lucru amuzant ar face vara aceasta: „Aș avea niște căzături spectaculoase”

Diana Munteanu s-a alăturat campaniei „Vara cu 100 de idei” și a dezvăluit ce înseamnă vara pentru ea, dar și ce idee de vacanță propune pentru spectatorii Antenei 1!

Diana Munteanu s-a alăturat campaniei „Vara cu 100 de idei” de la Antena 1

Antena 1

„Vara cu 100 de idei” este campania realizată de vedetele Antenei 1 pentru ca tu să ai o vară de neuitat. Starurile ți-au pregătit momente speciale și idei de pus în practică pentru ca tu să ai 100 de zile de vară la superlativ.

Am stat de vorbă cu Iuliana Pepene și am aflat totul despre pasiunea sa pentru adrenalină, Cătălin Rizea ne-a vorbit despre ce și-ar dori să facă împreună cu Adda și lista de vedete nu se oprește aici. Acum a venit rândul frumoasei Diana Munteanu să ne dezvăluie cât de importantă este vara pentru ea, dar și ce propune românilor, pentru o vacanță de neuitat.

Ce a dezvăluit Diana Munteanu pentru campania „Vara cu 100 de idei ” de la Antena 1

Nu mai este o noutate faptul că Diana Munteanu iubește soarele și tot ce are legătură cu vara. Adoră călătoriile, statul la plajă și nu ar refuza niciodată o excursie în însorita Grecie. Iubește mâncărurile mediteraneene și preferă fructele de mare, legumele și fructele, în detrimentul cărnii, pe care o consumă destul de rar.

În cadrul campaniei „Vara cu 100 de zile”, vedeta a dezvăluit și alte detalii despre ea, mai puțin știute de fani.

Citește și: Cum arată băiatul Dianei Munteanu. Vedeta publică rar imagini cu fiul ei

„Pentru mine toate verile sunt foarte frumoase, eu sunt omul care iubește soarele, se și vede după culoarea pielii, cred că și soarele mă iubește pe mine. Pentru mine vara este cel mai frumos lucru, ador marea, ador plimbările pe malul mării. Toate verile sunt egal de frumoase, nu există una mai frumoasă”, a mărturisit frumoasa blondină.

Totuși, vedeta nu s-a oprit aici, ci a recunoscut și care ar fi cel mai amuzant lucru pe care l-ar putea face în această vară, dar și care este una dintre marile sale dorințe.

„Cel mai amuzant vara asta ar fi să învăț să merg pe placă. Sunt convinsă că aș avea niște căzături spectaculoase. Aș pleca oricând în Maldive. Nu am ajuns și îmi doresc să merg, cred că e un loc de vis. Spun oamenii că o să și dispară la un moment dat și probabil că și asta mă atrage foarte tare. Vara asta mi-aș dori foarte tare să ajung în Italia, la Capri”, a zis Diana Munteanu.

Ce alte detalii a mai dezvăluit și ce mesaj transmite telespectatorilor? Află urmărind clipul video de mai sus din campania „Vara cu 100 de idei”.

Despre campania „Vara cu 100 de idei ” de la Antena 1

Campania „Vara cu 100 de idei” începe la Antena 1. Anul acesta, primele 100 de idei de vară vin de la Antena 1. După succesul înregistrat în fiecare an al campaniei #varacu100dezile, anul acesta Antena 1 vine cu o nouă abordare, sub forma primelor 100 de idei de petrecut vara.

Cu idei proaspete, abordări complet neașteptate și amuzante, vedetele Antena 1 se întrec în idei proaspete care să îi inspire pe cei de acasă pentru a avea o vară cât mai frumoasă. Și nu în orice fel! Campania #varacu100deidei va fi întregită de o serie de ilustrații animate, în spiritul vacanței de vară.

Mesajul acestei campanii le oferă telespectatorilor o experienţă completă, trăită pe o platformă multimedia 360˚, pe site-urile grupului și pe AntenaPlay, cea mai mare platformă de conținut video din România.

Descarcă aplicația Antena 1 și trimite-ne și tu cele mai tari și sărite de pe fix idei de-a petrece o vară de neuitat!

Ultimele știri